reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Inga trzymam[emoji110]️.ja to wogole kiedys sadzilam ze skoro proponuja ivf to ze my sami nie mozemy miec i ze trzeba adoptowac zarodki ,potem dotarlo do nas w czym sprawa .....
Czy to adoptowane czy swoje zarodki ,komorki czy plemniki i tak ty bedziesz nosic dzidzi i to zawsze wasze dziecko (Ja tak mysle )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Inga trzymam[emoji110]️.ja to wogole kiedys sadzilam ze skoro proponuja ivf to ze my sami nie mozemy miec i ze trzeba adoptowac zarodki ,potem dotarlo do nas w czym sprawa .....
Czy to adoptowane czy swoje zarodki ,komorki czy plemniki i tak ty bedziesz nosic dzidzi i to zawsze wasze dziecko (Ja tak mysle )

Też tak mysle zreszta czytam forum dla kobiet o adopcji zarodka i wszytkie po urodzeniu czuja ze to ich dziecko tylko płacza z radosci jak im ludzie mowia jakie podobne do mamusi;) a w wiekszosci pewnie tak jest bo sie dobiera wg cech fonotypowych ale nic to zobaczymy czy sie endometrium naprowilo wtedy pojawi sie nadzieja

Annemarie kiedy wracasz po maluszka? immunologia chyba u Ciebie juz podleczona z tego co podczytuje

Inga tu nastepna nasza seniorko tutaj;)), trzymam bardzo mocno
Oczywiscie ze wasze bedzue!!

Bolatko jesli jest druga blada to super
To bylo moja w 9dpt ;))tzn krzyzyk mial byc ,potem ribilam jak glupia co dzien az do 15dpt kiedy to musialam dzwonic do szpitala o rezultacie ..
dc5352eac0958662aab3cb501289a635.jpg

Moge cicho gratulowac;))

Też tak mysle zreszta czytam forum dla kobiet o adopcji zarodka i wszytkie po urodzeniu czuja ze to ich dziecko tylko płacza z radosci jak im ludzie mowia jakie podobne do mamusi;) a w wiekszosci pewnie tak jest bo sie dobiera wg cech fonotypowych ale nic to zobaczymy czy sie endometrium naprowilo wtedy pojawi sie nadzieja

Annemarie kiedy wracasz po maluszka? immunologia chyba u Ciebie juz podleczona z tego co podczytuje
Za jakies 2 tyg.ale po moje kom.Z dawczynia zaliczylam 2 razy kosza,pod wzgledem efektywnosci lekko przesadzaja,oby sie wam udalo.I prawda niestety taka ,ze przy
problemach z immunologia sa jeszcze gorsze efekty,bo przy obcym dna,organozm jeszcze bardziej sie broni.
Trzymam kciuki.

Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test sikany i wyszła blada bo blada ale druga kreska !!!! :) dziś jest 9 dpt 2 dniowego zarodka. Czy to może oznaczać, że się udało na tym etapie??
W poniedziałek robię badanie z krwi
Na pewno jest to dobry znak :)
Moja krecha w 12dpt wyglądała tak :
1483707365-aaaaaa.jpeg

Beta musi być pozytywną!!!!
Ale super,że się nam dobrze NR zaczyna [emoji110][emoji110] [emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dziś nie wytrzymałam zrobiłam test sikany i wyszła blada bo blada ale druga kreska !!!! :) dziś jest 9 dpt 2 dniowego zarodka. Czy to może oznaczać, że się udało na tym etapie??
Gratuluję! Nowy Rok rozpoczęty pięknie!

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

No to chyba mialysmy transfer w tym samym czasie, moj byl 29 a Twoj? Nie robilam testu sikanego jeszcze ale w poniedzialek ide na krew. 3 stycznia moja beta byla 12, miejmy nadzieje ze urosnie. Powodzenia i daj znac jak u ciebie.

reklama
Dziewczyny powoli zaczynam przygotowania do crio i moje pytanie jest odnosnie wpomagaczy kwas foliowy d3 inofen to juz przyjmuje a co jeszcze do tego warto dozucic w jakich dawkach i od kiedy? A i o ananasie to juz pamietam 3 dni przed i 3 po.

Do góry