reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

boje bo mam skurcze jak na @ od paru dni, a wczesniej ich nie mialam:((
nie mam ich jakos czesto ale tak 3-5razy dziennie. i zazwyczaj wtedy kiedy wstane z lozka albo ide bo jak leze to nie... tak sie boje:((
jutro mam wizyte i nie wiem czego sie tu spodziewac
ja tez mialam na poczatku skorcze to znaczy ze zarodek sie przemieszcza.

reklama
Palu spokojnie kochana,moja koleżanka która jest w ciaży też na początku odczówała takie jakby skurcze jak przed @ i też się bała ze coś złego się dzieję, ale lekarze powiedzieli jej że to normale, bo macicia się rozciaga i mozna odczówać właśnie takie jakby skurcze:tak: Takze głowa do góry napewno jest wszystko wporzadku:-)

Roxii - nie mam pojecia czemu tak puzno, ale tez sobie tak mysle ze zrobie tescior 14 lutego :), moze wyjdzie to bedzie 8my dzien, te dygitalne wychodza ni9by od pierwszego tygodnia....

sham- wisz co zaden lekarz nic nie powie , ale ja mam lekarza od medycyny naturalnej dzieki niemu maz zyje:) i poradzil mi :
rano cherbata z
lisci malin -dziala tonizujaco na narzady rodne kobiety,wzmacnia i uelastycznia scianki i szyjke macicy, przygotowuje do okresu ciazy, przedluza faze zagniezdzania sie zarodka co zwieksza szanse na pozytywny przebieg zagniezdzenia.
czerwonej koniczyny-oczyszcza krew i usuwa toksyny z organizmu , przedluza zywotnosc spermy, poprawia lepszy estrogeron :)
liscie pokrzywy-bogata w zelazo i wapn,zapobiega anemii , wzmacnia nerki i powloke macicyco ulatwia zagniezdzanie zarodka

serdecznik pospolity, kalina koralowa-zmniejsza ryzyko wczesnego poronienia

do tego biore codziennie : 3x2 wiesiolek do trnaferu, 3x1 gingseng, zestwi witamin, femibion , pije swieze soczki i czekam na efekty :D zamowilam sobie jeszcze witaminke E,B i A:D

mozna tez pic to w ciazy ponoc porud jest latwiejszy :)

Ostatnia edycja:
joweg dziękuje Ci bardzo, notuje wszystko !! ale to samo biorę i ja i mój mąż?... czy .. po prostu on pije czerwona koniczynę, będę szukała tego wszystkiego w sklepach zielarskich!!

kaska 31
a jak u Ciebie było ze skurczami ?? ja pamiętam że po transferze przez 5 dni miałam duże skurcze :(

Ostatnia edycja:
Witam:)
Widzę,że dużo dobrych wieści jest:-)
Trzymam za Was wszystkie kciuki:) Za te testujące i za te,które podchodzą do transferu:tak::tak::tak:
Ja już się poddałam:-(
Dziś robiłam teściora i tylko jedna gruba krecha:-(jutro idę jeszcze potwierdzić to betą...,ale czuję,że @ stoi już zza rogiem.

reklama
Palu kciuki za pomyślne wieści jutro

Joweg to niezły zestaw masz ja mam tylko witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy no i antyki

z herbata z liści malin to słyszałam, żę dobra na skurcze i ułatwia poród więc tak od 32 tyg warto pić ale mało bodajże szklankę dziennie a od 37 tyg częściej a prędzej raczej nie z uwagi na to iż wywołuje skurcze ale pewnie ile osób tyle opinii

Bunka uszy do góry może nie wszystko jeszcze stracone ?

Ostatnia edycja:
Do góry