reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam wczoraj usg genetyczne pisze dopiero dziś bo wróciłam bardzo późno do domu.Więc tak dziecię moje zdrowe na tym etapie ciąży powiedział lekarz. Ma całe 6 cm machalo nóżkami i rączkami gimnasyke sobie urzadzalo w tym czasie.Jeszcze muszę poczekać na wynik testu pappa będzie w przyszłym tygodniu.Patrzyłam na ten ekran jak lekarz robił pomiary i nie wierzyłam że to moje maleństwo.
1483127999528.jpg

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483127999528.jpg
    1483127999528.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 698
Miałam wczoraj usg genetyczne pisze dopiero dziś bo wróciłam bardzo późno do domu.Więc tak dziecię moje zdrowe na tym etapie ciąży powiedział lekarz. Ma całe 6 cm machalo nóżkami i rączkami gimnasyke sobie urzadzalo w tym czasie.Jeszcze muszę poczekać na wynik testu pappa będzie w przyszłym tygodniu.Patrzyłam na ten ekran jak lekarz robił pomiary i nie wierzyłam że to moje maleństwo. Zobacz załącznik 789506

To chyba najpięknieszy widok na świecie ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba najpięknieszy widok na świecie ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadza się najpiękniejszy widok. I żadna kobieta nie zasługuje na takie przeżycia ktore mudi przejsc żeby mieć upragnione dziecko.Trzymam kciuki za dziewczyny które nadal walczą bo wszystkie zaslugujemy na takie szczęście [emoji5]

Miałam wczoraj usg genetyczne pisze dopiero dziś bo wróciłam bardzo późno do domu.Więc tak dziecię moje zdrowe na tym etapie ciąży powiedział lekarz. Ma całe 6 cm machalo nóżkami i rączkami gimnasyke sobie urzadzalo w tym czasie.Jeszcze muszę poczekać na wynik testu pappa będzie w przyszłym tygodniu.Patrzyłam na ten ekran jak lekarz robił pomiary i nie wierzyłam że to moje maleństwo. Zobacz załącznik 789506

Gratulacje kochana :-*

Napisane na SM-HG361F w aplikacji Forum BabyBoom
:-DSUPER COŚ PIĘKNEGO

Mi nic lekarz o nospie nie mówił. ..czytałam tu na forum ze dużo osób ja brało nawet na własną rękę. ...ja się boję...
A jak jutro z Sylwestrem? Jakieś plany ?My ze znajomymi juz w listopadzie wykupilismy wejściówki na bal...myślałam że criotransfer będzie zaraz po Nowym Roku. ..a tu niespodzianka. Wiec iść idziemy ale szaleć nie będę. Kropuś najważniejszy!
Nie Kochana ja jestem dodatkowo przeziębiona mieliśmy iść do znajomych, ale postanowiliśmy że spędzimy w domu pod kocem z piccolo dla mnie :p
Ja dostałam nospę od razu nie pytałam sama mi zleciła. Baw się dobrze tylko nie szalej! grzecznie tam nie wolno Ci skakać :)

reklama

To idą z nasza córcia prawie równo :)
Sliczny/a [emoji7][emoji7] najpiękniejszy widok na świecie :)
Jak lekarz mówił,że ok i masz w porządku NT itp to Pappa to formalnośc :) Gratuluję :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry