reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj Gosia, mogę się tylko domyślać, bo jak piszesz, przy jednym dziecku jest już ławiej. A do tego małym dziecku, które bardzo zajmuje czas i głowę no i rodzinę :)
Jestem pewna że jak tyle osób Wam kibicuje to nie ma innego wyjścia, musi się udać :)
Muszę doczytać na jakim jesteś etapie, bo jeszcze do tego nie doszłam ;)
Jestem naetapie odpoczynku po nieudanych 2 probach ostatnia zakonczyla sie fiaskiem w listopadzie :(
W styczniu badania immunologiczne i moze wiosna kolejne podejscie :)

reklama
My juz po. Kropek ze mną!
Ale powiem Wam ze był wielki stres. Razem z rurka kropek wyszedł
...Pani Embriolog zauważyła i był jeszcze raz transfer. Lekarz mówił ze tak czasem jest. Mam dużo śluzu i Kropek się przykleil do rurki. Ale już jadę do domku leżeć. ..Nie miałam odwagi zapytać o nospe.... Lekarz kazał juz nie brać Acardu a od jutra dochodzi clexane. I czekamy 14 dni. Kochana Kreatola poproszę o dopisanie na betowanie na 9 stycznia to będzie 13dpt to już będzie wiadomo :yes:

My juz po. Kropek ze mną!
Ale powiem Wam ze był wielki stres. Razem z rurka kropek wyszedł
...Pani Embriolog zauważyła i był jeszcze raz transfer. Lekarz mówił ze tak czasem jest. Mam dużo śluzu i Kropek się przykleil do rurki. Ale już jadę do domku leżeć. ..Nie miałam odwagi zapytać o nospe.... Lekarz kazał juz nie brać Acardu a od jutra dochodzi clexane. I czekamy 14 dni. Kochana Kreatola poproszę o dopisanie na betowanie na 9 stycznia to będzie 13dpt to już będzie wiadomo :yes:

Bonia, to będą długie dwa tygodnie, ale wierzę ze szczęśliwe. A ilu dniowy zarodek?

reklama
Do góry