Ewunka
Fanka BB :)
Przykro mi maleńka . Nadzieja w tym blastusiu co zostałNiestety nie udało się kolejny raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi maleńka . Nadzieja w tym blastusiu co zostałNiestety nie udało się kolejny raz
I zadowolona jesteś z kliniki? Widzę że pierwsze ivf i od razu udane! Świetnie! A powiedz mi u kogo się leczyliscie i ile w bocianie wyniosła cię cała procedura?W Bocianie w Warszawie.
U mojego M nasienie też nie powala, ale do IUI było uznane za "dobre".
Też się bałam niepowodzenia, tym bardziej że przy każdej inseminacji miałam dużo nadzieji i wiary i 7 razy dostałam kopa ogromnego...
I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
I zadowolona jesteś z kliniki? Widzę że pierwsze ivf i od razu udane! Świetnie! A powiedz mi u kogo się leczyliscie i ile w bocianie wyniosła cię cała procedura?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej tyle ile nas tu jest tyle wskazań. [emoji6] u mnie stwierdzono niepłodność idiopatyczną. Chodziłam po lekarzach, miałam 7 IUI. Straciłam masę czasu i pieniędzy...bo bałam się podejścia do in vitro..
I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
Ja jestem 7 lat po ślubie mąż chciał dziecko już pół roku po ale dla mnie było za wcześnie hehe też jak bym wiedziała to zaczęłabym już nawet przed ślubem heheU nas ten Sam powod ,chodzilam Po lekarzach , tylko mi od razu ivf proponowano JuZ nawet nie iui moze poprzez moj wiek 36... i tak minely dwa lata myslac ze zajde skoro rzaden problem,wkoncu Po 2 latach koniec czekania decyzja ivf tylko ze potem znow 2 lata minely (tyle czekalam na refundowane ivf czyki razem 4 lata ,wiedzac to co nas czeka probowalabym Zaraz Po slubie (10 lat )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ananas z puszki, czy całość kupićNospa zwykła. Jeśli chodzi o ananasa to 3 dni przed transferem i 3 dni po. Ananas zawiera papaine i bromelaine które wpływają na lepkość macicy która ma przyciągnąć zarodek. 2 plastry dziennie
można spróbować nie zaszkodzi.
Oj tydzień przed @ zaczynam jeść ananasa, aż do momentu podania kropek im dużej będę Jadła może będzie większe prawdopodobieństwo hehe