reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Bocianie w Warszawie.
U mojego M nasienie też nie powala, ale do IUI było uznane za "dobre".
Też się bałam niepowodzenia, tym bardziej że przy każdej inseminacji miałam dużo nadzieji i wiary i 7 razy dostałam kopa ogromnego...

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
I zadowolona jesteś z kliniki? Widzę że pierwsze ivf i od razu udane! Świetnie! A powiedz mi u kogo się leczyliscie i ile w bocianie wyniosła cię cała procedura?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

I zadowolona jesteś z kliniki? Widzę że pierwsze ivf i od razu udane! Świetnie! A powiedz mi u kogo się leczyliscie i ile w bocianie wyniosła cię cała procedura?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Z samej kliniki jesteśmy zadowoleni, mała kameralna klinika, ale wszyscy są bardzo mili, pomocni i kompetentni, cennik jest dostępny i aktualny. Tego wszystkiego nie było w Invimed. [emoji6] Chodzę do dr Niedużaka.
Oczywiście znajdę wady kliniki- lekarz przyjmuje codziennie, ale w godzinach 8-15. Mnie to zmusza do zwalniania się z pracy na wizytę..ale zaletą duża jest np to że punkcje i transfery odbywają się 7 dni w tygodniu.
Całość od 1 wizyty do transferu wyniosła mnie około 7 tys. Ale badania miałam już wszystkie w ręku, bo miałam właśnie podchodzić do stymulacji w invimed i w ostatniej chwili zrezygnowałam...

No udało się :) aż trudno uwierzyć mi do teraz :)

I IVF - mój Bąbelek ma 11 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

Hej hej :) tyle ile nas tu jest tyle wskazań. [emoji6] u mnie stwierdzono niepłodność idiopatyczną. Chodziłam po lekarzach, miałam 7 IUI. Straciłam masę czasu i pieniędzy...bo bałam się podejścia do in vitro..

U nas ten Sam powod ,chodzilam Po lekarzach , tylko mi od razu ivf proponowano JuZ nawet nie iui moze poprzez moj wiek 36... i tak minely dwa lata myslac ze zajde skoro rzaden problem,wkoncu Po 2 latach koniec czekania decyzja ivf tylko ze potem znow 2 lata minely (tyle czekalam na refundowane ivf ;) czyki razem 4 lata ,wiedzac to co nas czeka probowalabym Zaraz Po slubie (10 lat )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas ten Sam powod ,chodzilam Po lekarzach , tylko mi od razu ivf proponowano JuZ nawet nie iui moze poprzez moj wiek 36... i tak minely dwa lata myslac ze zajde skoro rzaden problem,wkoncu Po 2 latach koniec czekania decyzja ivf tylko ze potem znow 2 lata minely (tyle czekalam na refundowane ivf ;) czyki razem 4 lata ,wiedzac to co nas czeka probowalabym Zaraz Po slubie (10 lat )

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem 7 lat po ślubie :) mąż chciał dziecko już pół roku po ale dla mnie było za wcześnie hehe też jak bym wiedziała to zaczęłabym już nawet przed ślubem hehe

Hej dziewczyny i już po świętach zlecialo. Sunrisea przykro mi. Ja dzisiaj idę na usg zobaczymy co będzie tyle czekania i dalej nic nie wiem:/ dobija mnie to że zaczęłam krwawic więc nie mam pojęcia czego mam się dzisiaj spodziewać:/ życzę wszystkim miłego dnia [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry