reklama
Fosum super ze sie ciagle udzielasz . Oczywiście również Cię pamietam Cieszę sie bo widzę ze również doczekałas sie córeczki!
U mnie najgorszy stres przedema w czwrtek punkcja. Mam szanse na 6 dojrzałych komórek i to by mnie satysfakcjonowało bo nie che dużo zarodków . Zreszta same wiecie jaki to stres jak sie myśli czy to dużo czy mało czy wystarczy czy sie zapłodnia czy przetrwają do 5 doby czy będzie z tego ciąża czy będzie z tego dziecko . Milion pytań na które nie zna sie odpowiedzi ... a chciało by sie żeby było dobrze.
U mnie najgorszy stres przedema w czwrtek punkcja. Mam szanse na 6 dojrzałych komórek i to by mnie satysfakcjonowało bo nie che dużo zarodków . Zreszta same wiecie jaki to stres jak sie myśli czy to dużo czy mało czy wystarczy czy sie zapłodnia czy przetrwają do 5 doby czy będzie z tego ciąża czy będzie z tego dziecko . Milion pytań na które nie zna sie odpowiedzi ... a chciało by sie żeby było dobrze.
Roksii89
Fanka BB :)
Będzie dobrze :-) też tak dzisiaj o tym myślałam, czy będzie chociaż jedna komórka będzie ok, żeby podać boję się, Że jak mąż odda nasienie będzie jak na złość bardzo złe bo kilka razu już oddawał i różnie wychodziło raz wyszło zero DOBRYCH eeee musimy myśleć pozytywnie bo jak myślimy o wszystkim co może pójść źle to tak się stanie. Myślimy pozytywnie dziewczynki :-)
Fosum super ze sie ciagle udzielasz . Oczywiście również Cię pamietam Cieszę sie bo widzę ze również doczekałas sie córeczki!
Hooope86
W trakcie stymulacji nie można brać aspiryny, Acard też nie. Tak mi mówiła moja pani doktor. Na schemacie przyjmowania leków w trakcie protokołu mam jako pierwszy punkt napisane, że nie wolno zażywać aspiryny w trakcie stymulacji. Pewnie też masz taką kartkę ze schematem...
A ja brałam acard [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Dobrze kogo się zdecydowalas?Witajcie przeczytałam o super info u asiex - gratuluje!!
Udało mi się zapisać na pierwszą wizytę do Novum, ale dopiero na luty [emoji57] cóż - tyle czekam, dwa miesiące mnie nie zbawią - czekam cierpliwie.
Ale mam pytanie - czy mogłaby któraś mi napisać ogólnie jak wyglada taka pierwsza wizyta? Co powinnam mieć? Czego się spodziewać?
Buziaki i miłego dnia [emoji8]
Dobrze kogo się zdecydowalas?
Na dr Wojewódzkiego [emoji1307]
A pytanie laika jeszcze jedno mam. Czy cała ta punkcja (brzmi strasznie ) jest bolesna? Czy w całej tej procedurze jest jakiś bolesny element? Wole się przygotować ... [emoji8]
Rustynka
Czyli jednak na jego wizyty się trochę czeka ale warto
Punkcja jest w znieczuleniu. Po punkcji w zależności jak organizm zareaguje może dojść do hiperstymulacji,
Mogą Cię ciągnąć jajniki każda ma inaczej.
Czyli jednak na jego wizyty się trochę czeka ale warto
Punkcja jest w znieczuleniu. Po punkcji w zależności jak organizm zareaguje może dojść do hiperstymulacji,
Mogą Cię ciągnąć jajniki każda ma inaczej.
Tak - pani w recepcji powiedziała, że do innych lekarzy terminy są krótsze ....
W znieczuleniu ogólnym? [emoji47]
reklama
Rustynka
Tak - pani w recepcji powiedziała, że do innych lekarzy terminy są krótsze ....
W znieczuleniu ogólnym? [emoji47]
Tak ja miałam przez welfron. Spisz całe 20 min.
Podziel się: