reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii- widzisz kochana super wieści i niepotrzebnie się stresowałaś, teraz czekamy kiedy transfer:-D
Joweg- no to niezłe buty, ale pamiętasz dokładnie co podpisywaliście?!?!?!Tam na każdą pierdołe trzeba podpis, wiem bo sama tam pewien czas żyłam, a mój M spędził tam 22lata:szok:, poza tym pamiętaj takie kliniki mają rzesze adwokatów, radców prawnych więc zaopatrz się najpierw w dobrego adwokata zanim z czymkolwiek wystąpisz

reklama
Witaj mistle! Trzymam kciuki za dobra stymulacje, powodzenia!:-) To Twoje pierwsze podejście do ivf???

joweg - no wlasnie ja dostanie dwu dniowe .... punkcje mam w sobote a w poniedzialek tranzwer....
´ TRZEBA MYSLEC POZYTYWNIE!!!

joweg- sylha ma racje, powinniscie miec w domku kopie wszystkiego, daja w dwuch egz. przeczytaj wszystko jeszcze raz dokladnie.

sylha- nic nie podpisywalismy u nich tylko przeed transferem papierek ze wyrazamy zgode przed punkcja i nic wiecej .

roxii- bo nie mozna bo to juz jest rozwiniete do blastocyty i nie mozna tak samo jest z adopcja zarodkow tez nie mozna .....

ala_36- ja mialam dane 3 dniowe :) trzymam kciuki kochana :)bedzeo dobrze :d

Zmykam juz bo komputer tak zamula, że mam chęć go wywalić przez okno...

Oby jutro same dobre newsy czekały na mnie tu na forum...

z teog co podpisywalismy mamy kopie, ale tam nic kompeltnie niema , tylko przed transferem objasnienie i przed punkcja i nic wiecej

reklama
sylha- to lekarka nas oklamala ze oni sie dowiadywali w ubezpieczeniu ze nam nie pokryja a powinni dac nam ten swistek i sami powinnismy wniosek zlozyc w ubzepieczeniu o pokrycie kosztow oni nawet nie poweidzieli ze takie cos jest wogole !!!! ze tak trzeba powiedzieli ze musimy prywatnie bo jestesmy za mlodzi ...... a w ubezpieczeniu niema problemu , probke krwi meza zgubili tez , to moze moje zarodki tez ? a jezszce facet w ubezpieczeniu powiedzial ze on im wysyla te druki dla pacjetow a oni ani slowa....mysla ze dorwali frajerow!!!!

Do góry