reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dwie_poziomki ja będę czekać dłużej niż Ty!! zaczełam już łykać antyki, wybiore 3 opakowania !! wmiedzy czasie chcę zrobić histeroskopie ( czekam na tel z kliniki) i będę próbować...
chyba to ja będę czekąc najdłużej :)
wyczekuje wiosny ...!!

joweg dlaczego czekacie do lipca 2012??

reklama
JOWEG ja se tak czasem myślę, że oni nawet słabe zarodki dają a mówią że A bo chcą wydoić szmalu a te lepsze mrożą albo co z nimi robią takie moje przemyślenia wszak kto to sprawdzi?

szok jak was wykichali na szaro pierdoły saskie no zróbcie tam rabanu :szok:

ala_36- musimy byc malzenstwem tylko :) wiem ze nas oszukali idzeimy do adokata za to ze tak zrobili :)

sham- praca praca i praca :) teraz mi spadl kamien z serca :) najpier wyremontujemy domek i se i wtedy :) teraz jestem spokojna bo wiem ze pokryja to in vitro : jak dobrze pojdzie to wszytskie proby w 100% :)

dwie_poziomki.-wydaje mi sie ze oni daja co popadnie i tyle zeby tylko zarobic :/

joweg to jakas maskara jak mogli Was tak oszukać??? Żerują na czyims nieszczęsciu, brak słów:no::wściekła/y: Dobrze ze sie dowiedzieliscie teraz dzieki temu nastepne podejscie bedzie za free;-)

roxii- jeszcze sie okaze , za kriotransfer musimy sami placic i za zamrozenie bo nie pokrywaja :)ale w sumie to prawie nic w porownaniu do do calej prcedury :) to ze bedziemy miec w 50% wiecej niz 3 proby juz jest pewne :) ale bedziemy sie starac o odszkodowanie z kliniki boto ich wina jak mozna tak zerowac na ludziach i ich nieszczesciu nie rozumiem poprostu nie rozumiem gdyby nie przypadek dalej bysmy bulii kase a moze ciazy by nie bylo wogole , a tak to teraz sie "bardzziej postaraja " mamy do pogadania :/

moj maz jak sie dowiedzila to dzwoni do mnie do pracyx i mowi kochanie bedziemy miec 5 dzieci :D hehehe wariat :)

joweg no to trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy, masz racje teraz bedą się bardziej starać bo będą wiedzieć że z Wami lepiej nie zadzierać!!!!:-D

roxii- tak wlasnie , powiem ci ze teraz to bym juz poszla na trnasfer zaraz hehhe :) juz sie nie boje jakos tak , obywy mi przeszly :) i ten strach ze nie bezdiemy miec kasy jak sie nie uda

reklama
Joweg - zamrazania nie pokrywaja, ale cholera, mi powiedzieli ze tylko trzy proby pokryja.... jutro dzwonie do AOK i podpytam :)

Do góry