sham- nie tak troszke kuja, ale tylko od czasu do czasu, myslisz ze to dobry znak?
myśle że idealny znak.. nic więcej nie powinnaś czuć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sham- nie tak troszke kuja, ale tylko od czasu do czasu, myslisz ze to dobry znak?
Mi to sie cisnienie podnioslo bo czlowiek wspolczol taka tragednia a ona jest winna smierci dziecka i jeszcze gdzies porzocila psychiczna jaks baba. ja dla takich litosci niemam.agapl13 Ja też nie raz zastanawiałam się czy w klinikach wszystko odbywa się jak powinno być. Bo kto ich sprawdzi czy np . dobrze zajęli się naszymi zarodkami itp.
Jeżeli chodzi o małą Madzię , to jakaś masakra. Właśnie na rmf24 słuchałam jak się matka przyznała że mała jej z rąk wypadła. Coś mi z tą sprawą od początku nie pasowało , ale tego to bym się w życiu nie spodziewała.
ja przenioslam sie na marzec chyba, bo sie nie wyrobie teraz...jeszcze mam troche badan do zrobienia...takze razem bedziemy !! bedzie nam razniej:-)Coś luty będzie bogaty w transferki...
Żadna nie poczeka ze mną na marzec?
Oj wy niedobre...
sprawa tej Madzi to w ogole jakas masakra, ale matka po prostu chyba dzialala w afekcie i nie bardzo wiedziala co sie dzieje...dziecko jej upadlo, pewnie przestraszyla sie i zrobila co zrobila...szkoda mi tej calej rodziny...Słyszałyście o Madzi z Sosnowca- oglądam TVPinfo i ryczę,
Joweg- tak jak JoM napisała w tak ważnej i delikatnej kwestii musisz mieć na wszystko papierek tym bardziej że to jeszcze kupa kasy kosztuje