reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie .. no dlatego mowie ci ja to dziwaczka bo JuZ wstaje w takich momentach jak ptaszek I cwirkam Po domu a tu tyle czekania jeszcze ,prenatalne tak samo,egzaminy jakies tak samo [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23]

Troszke mi przykro nigdy nie slyszalam od kogos ze nie pisze Po pl dobrze i ze pisze jakbym nie miala szacunku lub ze ktos moje pismo irytuje i przestaje czytac........
Dostalam jakby w twarz [emoji57]

Sciskam kciuki za owe forum!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]czy któraś z was słyszała o tej metodzie ? Link do: Pierwsze ciąże dzięki metodzie ane vivo

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Tak slyszalam u mnie w klinice bo jak wzielam cala rozpiske z klinikina temat ivf itd co nas czeka .....to byla miedzy innymi cena i przebieg Owego "ane vivo "
Ale o tym nawet doktor mi nie wspomnial osobiscie,mielismy tylko ulotke
Cala rozmowa byla tylko na temat ivf

Tak wiec nie znam nikogo kto sie temu podal
Znalazlam temat w jezyku ang (mozna wkleic I przekopiowac )

Hej wszystkim [emoji4] powodzenia dzisiaj [emoji3][emoji3] ja mam dzisiaj 8dpt wstałam z bólem kręgosłupa i bólem brzucha jak na @ zaczęłam się trochę martwić [emoji52][emoji52] nie wiem co myśleć mialyscie tak ?

Hej wszystkim [emoji4] powodzenia dzisiaj [emoji3][emoji3] ja mam dzisiaj 8dpt wstałam z bólem kręgosłupa i bólem brzucha jak na @ zaczęłam się trochę martwić [emoji52][emoji52] nie wiem co myśleć mialyscie tak ?

Tak. I przed @ i w ciazy [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to normalne jednak pamietaj ze kazda przechodzi poczatki inaczej;))
Mnie bolal tylko raz podbrzusze i cisgnely jajniki ,w 9 dpt trzechdniowych zrobilam test i blada wyszla

Trzymam[emoji110]

reklama
Tak to normalne jednak pamietaj ze kazda przechodzi poczatki inaczej;))
Mnie bolal tylko raz podbrzusze i cisgnely jajniki ,w 9 dpt trzechdniowych zrobilam test i blada wyszla

Trzymam[emoji110]

Dziękuję:) byłam dzisiaj na badaniu krwi zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję że wyniki będą jeszcze dzisiaj;) i wszystko będzie wiadomo:)

Do góry