reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powodzenia dla wszystkich dziś, niech to będzie szczęśliwy dzień. :)

Jeszcze 3 dni do mojej bety... mam przeczucie, że nic z tego. Ile dni po transferze albo po punkcji powinna przyjść @?
Glowa do gory jeszcze nic nie powiedziane ze nie udalo sie.
Ja po nie udanym transferze dostalam @ w 14 dniu w dzien bety ( oddalam krew i za pol godz @ )

Powodzenia dla wszystkich dziś, niech to będzie szczęśliwy dzień. :)

Jeszcze 3 dni do mojej bety... mam przeczucie, że nic z tego. Ile dni po transferze albo po punkcji powinna przyjść @?

Dlaczego myslisz ze nic z tego ???!!! Nie mozemy tak myslec !,musimy myslec zawsze pozytywnie
Nue mysl o miesiaczce w tym momencie!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojj bidulko ;/// dacie rade,pare wizyt Ale dacie rade;)
Ja o 15 usg ,JuZ bym chciala najlepiej jechac;)

Rozumiesz moj pisany polski?[emoji24][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze rozumiem, narazie wszystkie twoje posty rozumiem.
A co do dentysty to pewnie ze dam rady i tak bedzie znieczulenie ale jak mi sie rozwiercila to az w pietach bol poczulam :D

A ja myslalam ze ty masz juz teraz wizyte a tu dopiero o 15. Ale na taka chwile to mozna czekac.

Do góry