husann
Fanka BB :)
Czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam
A ja wlasnie wybieram sie do dentysty. Zeby zaczely szalec.
Jestem juz po i czeka mnie leczenie kanaloweOjjj na szczescie mozemy brac u dentysty jakies tam leki przeciwbolowe bo mi dawal,tez bylam w 16 tyg plombowac ;//, niby pije duzo mleko dwie trzy szklanki dziennie I jem sery (te ktore mozemy), a jednak ......
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem juz po i czeka mnie leczenie kanalowe
Glowa do gory jeszcze nic nie powiedziane ze nie udalo sie.Powodzenia dla wszystkich dziś, niech to będzie szczęśliwy dzień.
Jeszcze 3 dni do mojej bety... mam przeczucie, że nic z tego. Ile dni po transferze albo po punkcji powinna przyjść @?
Powodzenia dla wszystkich dziś, niech to będzie szczęśliwy dzień.
Jeszcze 3 dni do mojej bety... mam przeczucie, że nic z tego. Ile dni po transferze albo po punkcji powinna przyjść @?
Pewnie ze rozumiem, narazie wszystkie twoje posty rozumiem.Ojj bidulko ;/// dacie rade,pare wizyt Ale dacie rade
Ja o 15 usg ,JuZ bym chciala najlepiej jechac
Rozumiesz moj pisany polski?[emoji24][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom