reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie martw się:) ja prócz tego,że od czasu do czasu mam mdłości, nie mam żadnych objawów :)
A piersi to bolały mnie po pozytywnej becia chyba z max 3 tyg. A teraz cisza :)
Moja siostra po 3 ciazach (moja wyrocznia troche),mówi że na szczęście piersi nie bolą cała ciążę :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No jakoś mocno mi to nie przeszkadza, jedyna dolegliwość jaka mnie dopadła nie wychodzę z lodówki :-D

reklama
Zrob w 13 tyg, razem z prenatalnymi. Wiem, ze mozna od 11, ale czasem wyniki z wczesnego sa slabe i trzeba powtarzac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie słyszałam,że można od 10 tyg robić ale poleca się właśnie od mi 11,bo mogą nie wyjść.
Biorąc pod uwagę okres swieta/nowy rok,a czeka się 10 dni roboczych na wynik, to i tak pewnie odbiorę w jakimś 13-14 tyg. A gdyby była konieczność zrobienia amnio to kolejne 2-3 tyg,i już się robi 16-17 tydz.
Zobaczę. Chyba chce mieć to już szybko za sobą. Na usg idę do jednego z 2 najlepszych speców w Warszawie,może jak powie,że ok to będę spokojniejsza. Chyba póki co,do tego czasu nie pozwalam sobie jeszcze tak na 10000% cieszyć się.

Jak miałaś podany 5 dniowy to betę możesz zrobić juz 6 dnia. Ja 6 dpt miałam 50, 8dpt 108, 10dpt 280, a 14 dpt 1998.
Tez miałam 5 dniowego blastka ( mój miał 4aa) i crio.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję nie wiedzialam, że tak szybko już coś wykaże:-) jak nie wytrzymam to robię 6dpt w poprzedniej procedurze robiłam 10dpt i miałam 148. A 14dpt jakoś 984.

Z tymi objawami to roznie :-) z mlodym jedyne co mialam to spac mi sie chcialo w pierwszym trym i tyle. Teraz pierwszy trym przelezalam ma kanapie patrzac sie w sufit i zujac suche precelki na zmiane z zimnym makaronem bo inaczej mialam straszne mdlosci. Piersi bolaly mnie na tyle, ze musialam spac w staniku, zeby je unieruchomic, a kazde zdejmowanie/ubieranie bluzki to auuu.

Jak miałaś podany 5 dniowy to betę możesz zrobić juz 6 dnia. Ja 6 dpt miałam 50, 8dpt 108, 10dpt 280, a 14 dpt 1998.
Tez miałam 5 dniowego blastka ( mój miał 4aa) i crio.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O dziękuję nie wiedzialam, że tak szybko już coś wykaże:-) jak nie wytrzymam to robię 6dpt w poprzedniej procedurze robiłam 10dpt i miałam 148. A 14dpt jakoś 984.

Właśnie słyszałam,że można od 10 tyg robić ale poleca się właśnie od mi 11,bo mogą nie wyjść.
Biorąc pod uwagę okres swieta/nowy rok,a czeka się 10 dni roboczych na wynik, to i tak pewnie odbiorę w jakimś 13-14 tyg. A gdyby była konieczność zrobienia amnio to kolejne 2-3 tyg,i już się robi 16-17 tydz.
Zobaczę. Chyba chce mieć to już szybko za sobą. Na usg idę do jednego z 2 najlepszych speców w Warszawie,może jak powie,że ok to będę spokojniejsza. Chyba póki co,do tego czasu nie pozwalam sobie jeszcze tak na 10000% cieszyć się.

W warszawie polecam dr miśte z invicty - babka ma niesamowite oko do usg :-). Nawet plec mi okreslila w 12+0.

W warszawie polecam dr miśte z invicty - babka ma niesamowite oko do usg :-). Nawet plec mi okreslila w 12+0.

Ja się zapisałam do Kretowicza :)
Specyficzny ale bardzo dobry :)
Pracuje w klinice u Debskiego,kiedyś też robili drzwi w drzwi z Roszkowskim.
Mam do niego zaufanie po tym jak mojej siostrze z pappa wyszedł ZD a On wykluczył i miał rację:) ale zrobiła dla spokoju amnio. Tyle,że dużo stresu. Ale trzeba to się robi :)
A są dwa testy: nifty i Harmony. Wiesz czym się różnią?

Ja się zapisałam do Kretowicza :)
Specyficzny ale bardzo dobry :)
Pracuje w klinice u Debskiego,kiedyś też robili drzwi w drzwi z Roszkowskim.
Mam do niego zaufanie po tym jak mojej siostrze z pappa wyszedł ZD a On wykluczył i miał rację:) ale zrobiła dla spokoju amnio. Tyle,że dużo stresu. Ale trzeba to się robi :)
A są dwa testy: nifty i Harmony. Wiesz czym się różnią?

Mam wrazenie ze glownie producentem. Nifty chyba nowsze jest. Dla mnie niestety sie nie nadawaly, wiec robilam tylko pappa

reklama
Do góry