Podobno tylko na początku, najlepiej1, 2, 3 dc, później pęcherzyk dominujący może zasłaniać antralne.Tak mi tłumaczyła ostatnio moja gin. Ja byłam teraz przed owulką i nic na tym jajniku poza dominującym nie bylo widać.Emeczka a antralne można zobaczyć tylko na początku @ . Idę w piątek a to będzie mój 16dc coś tam będzie widać ilość antralnych? Na mojej ślicznej połowie jajnika. .......
reklama
Peeggy
Zaangażowana w BB
Mnie lekarz po punkcji powiedział że nie ma sensu robić transferu bo to podanie dla podania i tak z tego nic nie wyjdzie. I sie zalamalam Pobrano 20 oocytów z czego (z powodu ograniczeń ustawowych) tylko 6 mogli zaplodnic. Na chwile obecna tylko 2 komorki posiadaja znamiona zaplodnienia i pani embriolog ma rozmawiac z lekarzem w sprawie transferu bo boi sie ze moga nie przezyc mrozenia.Mąż ma mało i bardzo słabe żołnierzyki. Czy to wogole ma szanse sie udać?Jestem zalamana :-(
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dzien dobry
To bede miala co opowiadac byle dzidzi bylo ok I chcialo naturalnie........))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
inga po
Fanka BB :)
Peggy ja lecze się teraz w Katowicach i po badaniu wyszło ze mam polipa dr powiedziała ze transfer nie wyjdzie z polipem. Także lepiej zrobić porządek i podejść do transferu dobrze przygotowanym. Tam przeprowadzono histeroskopie diagnostyczna usunięto polip dostałam antybiotyk po tym jeszcze się okazało ze mam przerosniete endometrium wiec dostałam na 3 miesiące provere, badanie 21 stycznia zobaczę czy pomogło i wreszcie do transferu będę się mogła przygotować. Nie ma co bagatelizować takich rzeczy i się łudzić lepiej wyleczyć
Peeggy
Zaangażowana w BB
Ja nigdy nie miałam problemów z polipami. Ten najprawdopodobniej pojawił się po stymulacji.Tylko w moim przypadku moze sie okazać ze zanim mi usuna polipa to nie bedzie juz co transferowac bo zaden zarodek sie nie uchowa, nie przezyje mrozenia. I cała procedure trzeba bedzie zaczac od poczatku i nie ma gwarancji ze po kolejnej stymulacji sie to dziadostwo nie pojawi
kreatola
Dzien dobry
To bede miala co opowiadac byle dzidzi bylo ok I chcialo naturalnie........))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ha! Rany, ja to nawet nie wiem ile godzin, bo jak mnie przyjęli w szpitalu to już miałam rozwarcie 9 cm i położna od razu mówi: proszę pani, pani już rodzi Przyjęli mnie o 1, a punkt 4 Mała była z nami. A około 18 byliśmy już w trójkę w domu, bo rodziłam ambulatoryjnie
Naprawdę się cieszę, że mi się tak udało i mam nadzieję, że teraz będzie podobnie - ale jeśli się Mrówka nie odwróci albo będą inne "przygody" - nie będzie wyjścia.
Witam wszystkie staraczki! Postanowiłam się dołączyć. Nazywam się Magda jestem po pierwszym in vitro i niestety klops, nie będę opowiadać jak poszło i co czuję bo większość przez to przechodziła. Nasz problem to słabe nasienie męża a na dodatek, ostatnio doszły problemy z moją tarczycą (nikt w rodzinie tego nie ma...). Plany? Próbujemy dalej. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
ema51
Hej ciotki
Ja po usg - nt 2.5mm kosc nosowa jest, wszystkie pomiary ok. Przeplywy w normach wiec ocena dr - ryzyko chorob niskie
Ufff
Teraz czekam tylko na mojego dr i plan zejscia z lekow
Pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po usg - nt 2.5mm kosc nosowa jest, wszystkie pomiary ok. Przeplywy w normach wiec ocena dr - ryzyko chorob niskie
Ufff
kreatola
Hej ciotki
Ufff
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!
Pozdrawiam!
reklama
BeataWarszawa
Hej,ja też nigdy żadnych problemów, żadnych torbieli itp.Ja nigdy nie miałam problemów z polipami. Ten najprawdopodobniej pojawił się po stymulacji.Tylko w moim przypadku moze sie okazać ze zanim mi usuna polipa to nie bedzie juz co transferowac bo zaden zarodek sie nie uchowa, nie przezyje mrozenia. I cała procedure trzeba bedzie zaczac od poczatku i nie ma gwarancji ze po kolejnej stymulacji sie to dziadostwo nie pojawi
A teraz po stymulacji robiły się torbiele ale na szczęście wchlanialy się,potem w ciąży Krwiak a teraz jakiś miesniak
Też pewnie wszystko przez stymulacje, ale mam nadzieję że mimo wszystko będzie ok
Lepiej to wyleczyć przed transferem,uwierz mi ze jak Ci się uda to zaoszczędzisz sobie dużo zmartwień.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: