reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dora ;))
aa497598035aee476403e475c128d8a1.jpg

Tez zrobilam w 8 Ale kazdy Robi jak uwaza
Trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chodzi mi o jakies nieprzyjemne odczucia. Zastanawia mnie czy progesteron zdąży sie wchłonąć zanim te kulki wypłyną.
;)
Mi lekarka kazała chodzić po aplikacji. Powiedziala, ze dzięki temu wszystko jest lepiej ukrwione i progesteron szybciej sie wchłania. Myśle ze w ilości specyfiku jest przewidziane to, ze cześć wypływa:)

Dora ;))

Tez zrobilam w 8 Ale kazdy Robi jak uwaza
Trzymam kciuki

Znalazłam to już gdzieś w internecie [emoji5] Tak jak wcześniej pisałam, nic nie czuję dzisiaj, ale każda kobieta jest inna, może moje brzdące zagniezdzily się po cichu [emoji6] Jutro 8 dpt. Jeśli zrobię, to w poniedziałek, albo we wtorek. Jak zrobię, dam znać [emoji4]

IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11

Dziekuje Wam;) bo juz dzis z paniki zastanawiałam sie czy wciskać to z powrotem :D:D:D

Tez Tak ribilam nie raz wciskalam di srodka;))), Po czym Sue wkurzylam bo myslalam ze wkoncu progesteron jest wiecej na bieliznie niz mnie a wiadomo Po ivf go nue mamy naturalnie wiec zadzwonilam poprostu....
Tak wiec bez obaw

Dziwi mnie troche ze moge brać urtrogesan tylko do 7 grudnia.
Tuż przed stymulacją miałam półroczną sztuczna menopauzę. Wiec moje hormony bardzo długo były uśpione. I nie sadze ze 3 tygodnie z urtrogesanem wznowią wystarczająco produkcje :(

reklama
Mi utrogestan nie wyplywa, zawsze staram sie wlozyc go gleboko, w pozycji z nogami do gory.
Dora, w 8dpt 2dniowych zarodkow sikacz ma prawo wyjsc jednokreskowy, bhcg moze cos pokaze, choc to jak 5dpt blastocysty, wiec najczesciej od wtedy zaczyna byc to bhcg produkowane.

Do góry