Super a co bralas na wspomaganie wzrostu ??
Trzymam juz kciuki za transfer
Cala tablice mendelejewa. Mialam nawet podany do macicy wlew z lekiem na raka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super a co bralas na wspomaganie wzrostu ??
Trzymam juz kciuki za transfer
Ja robilam test dopiero po pozytywnej becie z 13dpt jakos nie mialam cisnienia, test byl tylko forma pamiatki na przyszłość [emoji4] i nie rozumiem dlaczego nie ktorzy tak sie spiesza i robia juz w 7 dniu nawet a pozniej jak jest negatywny to pisza ze moze za wczesnie i sie stresuja a jak pozytywny to ze moze po lekach [emoji85] po co tak sie meczyc uwierzcie ze nawet jak okarze sie ze jest ciaza to bedziecie sie stresowac jeszcze wiele razy na roznych jej etapach i ze ten stres teraz przed beta jest duzo mniejszy niz później po pozytywnej [emoji6]Dziękuję [emoji5] Mąż też mi to powtarza. Co ma być, to będzie. Dowiemy się w środę. Zrobiłabym po weekendzie sikanca, ale obawiam się, że przy podanych dwudniowych zarodkach przed 11 dpt może być za wcześnie i to mnie jeszcze bardziej dobije.
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
A ja jak przyjmowałam hormony doustnie, przez skórę niec nie pomagało, endo rosło do 6 mm i Stop ! !! W końcu lekarza powiedział ....po roku.... a zobaczmy co brazie jak nic nie będzie pani brać . ....i urosło i jestem w 20 tc.Cala tablice mendelejewa. Mialam nawet podany do macicy wlew z lekiem na raka!
A ja jak przyjmowałam hormony doustnie, przez skórę niec nie pomagało, endo rosło do 6 mm i Stop ! !! W końcu lekarza powiedział ....po roku.... a zobaczmy co brazie jak nic nie będzie pani brać . ....i urosło i jestem w 20 tc.
Lo matkoCala tablice mendelejewa. Mialam nawet podany do macicy wlew z lekiem na raka!
To mozna powiedziec ze to takie zrozumienie przez troche bolu ze ona nie jest w tej sytuacji
Zaszalalyscie jak nic wiem jak to jest szkolic kogos na swoje zastepstwo
a no to chyba zeNie wydaje mi się że przez ból bo ona po porostu jest na nie jeżeli chodzi o dzieci .
Tsh od razu badaj kochana i skonsultuj z endokrynologiem. Masz hashi? Mi endokrynolog zwiększyła ostatnio (po pierwszym nieudanym transferze we wrzesniu) dawkę leku z 75 na 100. Tsh z dzisiaj rano 1,65 czyli całkiem przyzwoite do transferu z hashi najlepiej żeby tsh było w granicach 1.Możecie mi napisać jak standardowo wyglada podejście do crio na sztucznym cyklu? Czy miesiąc wcześniej jest wyciszanie a dopiero w kolejnym cyklu hormony przygotowujace do podejścia? Czy od razu? Wiem tylko, ze mam być na "tabletkowym cyklu" No i zastanawiam się w którym dniu cyklu naturalnego jest moment, kiedy trzeba zacząć brać leki, tez od okresu? Rozkminiam to, bo zastanawiam się kiedy zbadać to TSH żeby z jednej strony być wystarczająco długo na nowych dawkach leku na zbicie a z drugiej żeby nie stracić cyklu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom