Zaświeci na pewnoMawilla kciuki zacisniete
Ale sypia sie pozytywne informacje
Jednak mialam troche racji ze jesienia bedzie sie dzialo
Szkoda ze u mnie nie bylo tak szczesliwie ale nic to kiedys i dla mnie zaswieci slonce
Milej soboty kochane
reklama
asiex
Fanka BB :)
SUPER!! Wielkie gratulacjeDzień dobry wszystkim. Dziś 8 dpt. Beta 126,5. Juppi!!!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
asiex
Mawila a powiedź mi proszę iludniowy zarodek miałaś podany?Dzień dobry wszystkim. Dziś 8 dpt. Beta 126,5. Juppi!!!!
Mawila
5 dniowa blastocysta 4AAMawila a powiedź mi proszę iludniowy zarodek miałaś podany?
asiex
Spokojne, czekaj cierpliwie, nakręcanie się na złe scenariusze nam nie pomaga, ale taka już nasza natura Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!Dziękuję Wam Dziewczyny za słowa otuchy. Postaram się nie oszalec. Kto, jak nie Wy mnie zrozumiecie :-) Zrobiłam sobie herbatę, popłakałam chwilę i uratowałam moja kotkę, bo zaczepila się w zabawkę ;-) A dzisiaj chyba pójdę na spacer, tak zaszaleje. Chyba to siedzenie w domu mnie tak dobija.
A wszystkim z pozytywnym testem gratuluję!!!! To chyba najpiękniejszy prezent na święta zobaczyć dwie krechy.
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
gosia321
To mozna powiedziec ze to takie zrozumienie przez troche bolu ze ona nie jest w tej sytuacjiNo i to grubo. U nas szefowa nie ma partnera , męża i dzieci swoich też raczej nie będzie mieć. Więc ciężko jej przełknąć takie wiadomości.
Ale rozumiem też taką kolej rzeczy.
Natomiast na 18 dziewczyn z naszego zespołu 4 w ciąży tak to jeszcze nie było
Najgorsze jest to że osoby te odpowiedzialne są za ciężkie tematy i nie lada wyzwaniem będzie kogoś tego nauczyć.
Zaszalalyscie jak nic wiem jak to jest szkolic kogos na swoje zastepstwo
gosia321
Bedzie dobrze ale obawa jest zawsze taki malutki kochaniutki prezent na mikolajki trzymam kciukiDzięki Gosiu :* Nie dociera to do mnie. Staram się za bardzo nie cieszyć bo nie wiem co będzie w poniedziałek.
Dziękuję [emoji5] Mąż też mi to powtarza. Co ma być, to będzie. Dowiemy się w środę. Zrobiłabym po weekendzie sikanca, ale obawiam się, że przy podanych dwudniowych zarodkach przed 11 dpt może być za wcześnie i to mnie jeszcze bardziej dobije.Spokojne, czekaj cierpliwie, nakręcanie się na złe scenariusze nam nie pomaga, ale taka już nasza natura Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!
asiex
Wydaje mi się że to może być za wcześnie [emoji6]Dziękuję [emoji5] Mąż też mi to powtarza. Co ma być, to będzie. Dowiemy się w środę. Zrobiłabym po weekendzie sikanca, ale obawiam się, że przy podanych dwudniowych zarodkach przed 11 dpt może być za wcześnie i to mnie jeszcze bardziej dobije.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
husann
Mawila grstulacje ☺Dzień dobry wszystkim. Dziś 8 dpt. Beta 126,5. Juppi!!!!
Podziel się: