reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny bylam dzisiaj na badaniach prenatalnych i wszystko jak na razie dobrze.doktor nie kazal robic dodatkowych.dzieci maja po 7.5 i 8 cm.ruszaja raczkami i nozkami.widac paluszki i buzie.Boze jak ja sie ciesze ,ze wszystko ok.uspokoilam sie .teraz mam usg za miesiac.
palu-mowilam,ze blizniaki?a moze i wiecej?

[TR="bgcolor: #ebebeb"]

[/TR]

reklama
palu - gratuluje. wskazuje to na blizniaki jak nic. zadne gonadropiny ani progesteron nie maja wplywu na bete, wiec to czysta beta jak nic. czekamy na ladne przyrosty

Dziewczyny - kiedy najlepiej zrobić tsh? Czy dzień cyklu ma jakieś znaczenie? Co prawda do lipca jeszcze daleko, ale skoro mam prywatne ubezpieczenie, to mogę sobie posprawdzać, to co najważniejsze, żeby później nie było jakiegoś zaskoczenia.

dziewczyny bylam dzisiaj na badaniach prenatalnych i wszystko jak na razie dobrze.doktor nie kazal robic dodatkowych.dzieci maja po 7.5 i 8 cm.ruszaja raczkami i nozkami.widac paluszki i buzie.Boze jak ja sie ciesze ,ze wszystko ok.uspokoilam sie .teraz mam usg za miesiac.
palu-mowilam,ze blizniaki?a moze i wiecej?
super wiadomosc ze malcami wporzadku.:-)

oj kasia mowie ci jaka to ulga.zdrowko najwazniesze.zycze nam wszystkim zdrowych malcow.ja jestem ciaza blizniacza przerazona,bo to zawsze jest jakies zagrozenie dla dzieci i kazde usg dla mnie to stres niesamowity.

wiem cos o tym ja bylam zalamana na obczyzinie sama zadnej pomocy masakra.a potem coz okazalo sie ze ze jedno sie wchlonelo albo rozpuscilo.teraz powiedzielei mi ze po kolejnym skanie se okaze czy jest jedno czy dwojka bo moglo jedno za drugie sie schowac wiec czekam na kolejne usg.

ja mialam na cyklu bezowulacyjnym takze zadnego pregnylu ano ovitrelu nie bralam:)
bede starala sie myslec pozytywnie:))
lilionka tsh lh i fsh kazal mi moj gin zrobic w drugim dniu cyklu

wiola to super, ze wszystko ok z malymi:)

Ostatnia edycja:
Palu- świetnie, i ja się będę na razie cieszyć za ciebie ;-) a jak już uwierzysz to Ci radość oddam ;-).
Roxi- trzymam kciuki, żeby było ok i nie było hiperki!!!!!!!No właśnie ja się tego po najbardziej boję

kurczę sprawdziłam swoje wyniki tsh i było 0,97 - to może dlatego gin nie kazał mi robić
FSH 6,03 i LH 4,00, ale to prawie sprzed roku.
TSH na pewno robiłam w początkowym dniu cyklu, ale FSH i LH chyba już termin był bez znaczenia.
Wymyśliłam sobie, że i na wymazy pójdę teraz, bo jak mi jakieś bakterie pokrzyżują moje misterne plany, to ukatrupię:-)

Palu - teraz tylko pozytywne myślenie:-) Życzę Ci spokojnych 9 miesięcy:-)

reklama
palu...kochanie wielkie ogromniaste gratulacje!!!:-) super !!! blizniaki, za jednym zamachem dwojeczka...no pieknie...czekamy teraz na przyrosty betki i na pierwsze usg maluszkow...tego ci zycze ! no i zdrowej i spokojnej ciazy! alez sie ciesze...:rofl2:

Do góry