reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

palu - gratuluje. wskazuje to na blizniaki jak nic. zadne gonadropiny ani progesteron nie maja wplywu na bete, wiec to czysta beta jak nic. czekamy na ladne przyrosty

Gandropina ludzka to HCG które jest wykrywane przez testy...zadzwoń do ginka i zapytaj.
Progesteron oczywiście nie ale Pregnyl zawiera Hcg!

reklama
Roxii- jeszcze nic nie wiesz, więc kochana nie wmawiaj nic sobie negatywnego będzie dobrze!!!!!!!!Jutro będę czekać na info od ciebie. A nawet jeśli by się przydarzyło to przecież nic straconego, odczekasz cykl i zrobią Ci transfer to nie że do tego nie dojdzie, więc nie ma powodu do załamki!!!!!!!!

Sylha staram sie myślec pozytywnie naprawdę:tak: Ale jakoś tak ciezko:sorry2: mi na którejs wizycie mówili że jesli sie przydarzy hiperka to trzeba odczekać 4 miesiące:-( nie wiem czemu tak długo, nie zniosnę znów takiego długiego czekania:no: Ehh mam nadzieję ze bedzie dobrze musi byc!!!!!!!!!!!!!:tak:

Pewnie, że będzie bo musi!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:. Mi gin mówił, że się odkłada na 1 może 2 cykle, aż hormony się wyszaleją i dalej do dzieła- może zależy to od każdej indywidualnie....

roxii-juz nadrobilam twojego posta :) trzymam kciuki , no i 13 jajek swietny wyniki :) mysle ze bedzie ok i ze niedlugo zabierzesz swoje zardeczki do domku :) mysle jak sylha , wazne zeby sie zaplodnily i byly ok :) a resza jakos pojdzie :) trzymam kciuki :) w sumie nie wiem czemu masz tyle czekac u mnie w klinice czeka sie jeden cykli podchodzi z nowu :) ale dlaczego az 4 hmmmm :??????

Sylha ehh nie wiem, Wiesz ze co lekarz to inna teoria, ja mam ivf robione na kase chorych więc im się nie spieszy, może dlatego tyle czekają:baffled:
Zobaczymy co ma być to będzie:tak: trzymajcie kciuki plissssss;-)

Roxii- to my potrzymamy kciuki a ty idź wypocznij po dniu pełnym atrakcji i nabierz siły na dalsze atrakcje, bo potem to się wyśpisz dopiero na emeryturce, jak Ci wnuków nie podrzucą;-). Mi się wydaje, że czas oczekiwania po hiperce również zależy od każdej z nas indywidualnie i naszego stanu zdrowia

roxiii-trzymam :) i zeby jak anjwiecej sie zaplodnilo ci :) i odrazu napisz jak bedziesz cos wiedzie ja bede czekac od kad wstane rano :) na wiesci :)

obra kochane ja mykam spac bo mam straszna migrene wzielam tabletke ale cos nie pomaga , moze jakos uda mi sie zasnac , czyli zblirza sie @ :p jak ja tego nie lubie :)

reklama
Dam znać jutro jak tylko coś będę wiedzieć:tak: Mają dzwonić ok 12 ale znając ich tempo może to być rówie dobrze 13:-p
Dobranoc:-)

Do góry