reklama
Roxii ja mialam miec podane 5 dniowe zarodki takze jak przyjechalam na wizyte, zeby mi wsadzil zarodki to zobaczyl, ze mam wode i mi nie poda. U Ciebie tez powinien zobaczyc przed podaniem czy jest ok czy tez nie
Dzięki Palu juz chyba rozumiem. Ehhh kurka czyli w sumie jeszcze nic nie wiadomo
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Gratulacje Palu piękna betka, bliźniaki jak nic!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
lilonka
Smerfikowa mama
Palu - piękna betka, bliźniakowa:-) Gratulacje:-) Oby teraz pięknie rosła
kaska31
Fanka BB :)
ja biore do dzisiaj i jeszcze przez 4 tygodnie mam brac progynol raczej on do ciazy niema nic wspolnego wyczytalam to.Paula a nie miałaś podanego Pregnylu na pęknięcie? Bo po tym też może wyjść test ciążowy...Utrzymuje się ileś tam dni w organiźmie...
Mam nadzieję, że nie od tego i trzymam &&&&&
palu_nr1
Fanka BB :)
narazie nie dziekuje bo sie jeszcze ogromnie boje
bardziej niz przed beta.... jestem w szoku, zaskoczona i to do mnie nie dociera. Jesli wszystko bedzie dobrze to dopiero po 3 miesiacu bede sie cieszyla bo do tego czasu wszystko moze sie zdazyc
E
EEnil
Gość
Przeczytaj raz jeszcze,lek ten zawiera gandropinę ludzką (hcg)ja biore do dzisiaj i jeszcze przez 4 tygodnie mam brac progynol raczej on do ciazy niema nic wspolnego wyczytalam to.
PREGNYL - Encyklopedia Lek
[URL]http://www.aptekapodgryfem.pl/p/organon/pregnyl-5000-jm-3-ampulki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dwie_poziomki
Aktywna w BB
Palu ja cię rozumiem, ale moim zdaniem powinnaś się cieszyć a nie chuchać czy dmuchać na siebie jak na jajko.
Dzidzius nie poczęty naturalnie, ale teraz ciąża jak już jest to jest to normalna ciąża na niewielkim wspomagaczu typu progesteron itd
A wszystko może się zdążyć na każdym etapie ciąży nie tylko do 3 m-cy kochana a nie watro z góry najgorsze zakładać i zyc w strachu warto a cieszyć się tym co jest bo co ma sie stac to i tak się stanie chocbys całą ciąże leżała i pachniała.
Są przypadki, gdzie nagle dziecko umiera w 7-8 miesiącu i trzeba je urodzić, są przypadki powikłań ciążowo, porodowych, wcześniaki, złamane obojczyli, zerwane nerwy, paraliże rączek, sa to przypatki skrajne, ale są i oby nas nie spotkały.
Kochana wyluzuj uwierz w wasz mały cud i oswajaj sie ze świadomością że jesteś w ciąży a nie myśl,że na cieszenie się przyjdzie czas.
Osiwiejemy jak sie tak będziemy zamartwiać.
Powodów do zmartwień jest zawsze pełno a piekne niepowtarzalne chwile nam umykają, bo strach nasuwa nam czarne mysli, ale nie dajmy się zwariowac no...
Cieszmy się tym co zsyła nam los, nawet jakby miał zesłać piękne chwile tylkona troszkę...
Dzidzius nie poczęty naturalnie, ale teraz ciąża jak już jest to jest to normalna ciąża na niewielkim wspomagaczu typu progesteron itd
A wszystko może się zdążyć na każdym etapie ciąży nie tylko do 3 m-cy kochana a nie watro z góry najgorsze zakładać i zyc w strachu warto a cieszyć się tym co jest bo co ma sie stac to i tak się stanie chocbys całą ciąże leżała i pachniała.
Są przypadki, gdzie nagle dziecko umiera w 7-8 miesiącu i trzeba je urodzić, są przypadki powikłań ciążowo, porodowych, wcześniaki, złamane obojczyli, zerwane nerwy, paraliże rączek, sa to przypatki skrajne, ale są i oby nas nie spotkały.
Kochana wyluzuj uwierz w wasz mały cud i oswajaj sie ze świadomością że jesteś w ciąży a nie myśl,że na cieszenie się przyjdzie czas.
Osiwiejemy jak sie tak będziemy zamartwiać.
Powodów do zmartwień jest zawsze pełno a piekne niepowtarzalne chwile nam umykają, bo strach nasuwa nam czarne mysli, ale nie dajmy się zwariowac no...
Cieszmy się tym co zsyła nam los, nawet jakby miał zesłać piękne chwile tylkona troszkę...
reklama
Podziel się: