reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Roxii ja mialam miec podane 5 dniowe zarodki takze jak przyjechalam na wizyte, zeby mi wsadzil zarodki to zobaczyl, ze mam wode i mi nie poda. U Ciebie tez powinien zobaczyc przed podaniem czy jest ok czy tez nie

Dzięki Palu juz chyba rozumiem. Ehhh kurka czyli w sumie jeszcze nic nie wiadomo:baffled: Boję się że mnie przestymulowali i będzie lipa, bo u mnie w klinice po przestymulowaniu każą odczekać aż 4 miesiace:-:)-:)-(

Gratulacje Palu piękna betka, bliźniaki jak nic! :tak:

Palu ale mega piękna beta :) gratuluje przeogromnie :) ale sie cieszę :)
Ja sie niedługo wybieram do lekarza na konsultacje w naszej sprawie. Ciekawa jestem co nam powiedzą.

narazie nie dziekuje bo sie jeszcze ogromnie boje:) bardziej niz przed beta.... jestem w szoku, zaskoczona i to do mnie nie dociera. Jesli wszystko bedzie dobrze to dopiero po 3 miesiacu bede sie cieszyla bo do tego czasu wszystko moze sie zdazyc

Palu ja cię rozumiem, ale moim zdaniem powinnaś się cieszyć a nie chuchać czy dmuchać na siebie jak na jajko.

Dzidzius nie poczęty naturalnie, ale teraz ciąża jak już jest to jest to normalna ciąża na niewielkim wspomagaczu typu progesteron itd

A wszystko może się zdążyć na każdym etapie ciąży nie tylko do 3 m-cy kochana a nie watro z góry najgorsze zakładać i zyc w strachu warto a cieszyć się tym co jest bo co ma sie stac to i tak się stanie chocbys całą ciąże leżała i pachniała.

Są przypadki, gdzie nagle dziecko umiera w 7-8 miesiącu i trzeba je urodzić, są przypadki powikłań ciążowo, porodowych, wcześniaki, złamane obojczyli, zerwane nerwy, paraliże rączek, sa to przypatki skrajne, ale są i oby nas nie spotkały.

Kochana wyluzuj uwierz w wasz mały cud i oswajaj sie ze świadomością że jesteś w ciąży a nie myśl,że na cieszenie się przyjdzie czas.

Osiwiejemy jak sie tak będziemy zamartwiać.

Powodów do zmartwień jest zawsze pełno a piekne niepowtarzalne chwile nam umykają, bo strach nasuwa nam czarne mysli, ale nie dajmy się zwariowac no...

Cieszmy się tym co zsyła nam los, nawet jakby miał zesłać piękne chwile tylkona troszkę...

reklama
Do góry