reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj znowu się dzieje! Trzymamy kciuki za wysokie bety, piękne widoki w czasie badania, owocną punkcję, udane wizyty i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnego dnia dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

23: ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
23: sunrisea - betowanie 1
23: plastelinka88 - wizyta pęcherzykowo / serduszkowa ❤❤❤❤❤
23: pixie_dixie - punkcja
23: Gosia321 - wizyta u hematologa
23: asiex - betowanie 2

24: rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24: koniczyna82 - wizyta kontrolna w czasie cyklu
24: jaskolcia - betowanie 2
25: ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę
25: sunrisea - betowanie 2
28: mawila - betowanie 1
28: CzarnaInka - betowanie 1
28: Pixie_Dixie - wizyta w klinice (nt. zarodków)
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
1: ziółko87 - betowanie 1
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
13 (16:30) - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - termin cc: witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

2017

12.01 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
14.04 - Peugeotka36 - termin cc

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)
Powtórzyłam test...niestety kreska niemal zniknęła. Jest tylko delikatny zarys, mniejsza niż wczoraj:/:/
Wiec u mnie lipa.
14 dni po ovitrelle
9 dpt

Kropelko, nie wiem, jak będzie u Ciebie, ale napiszę Ci, jak tym razem było u mnie.
Kupiłam sobie super czułe testy (5 mlU/ml). W domu miałam jeszcze zapas takich zwykłych, paskowych. No i tydzień po transferze na tym super czułym nie wyszło nic, a na tym zwykłym był zarys kreski... I bądź człowieku mądry. A taka kreska-krecha to mi wyszła dopiero po becie.
Trzymaj się ciepło i nie daj się negatywnym myślom!
Pozdrawiam.

Dziekuje Wam.
I juz na pewno nigdy nie zrobię sikacza przed 16 dpt.
Życzę powodzenia wszystkim mającym dzis testowanie i wizyty :**** oby sie Wam udalo!!!!!!

:szok: 18 dzien cyklu a u mnie na papierze rozowy sluz :baffled: owulacja 13-14 byla na pewno bo bolalo ze az noga ruszuc nie moglam. I testy tez ja potwierdzily :) Ale tak od razu okres na dniach lo matko te stymulacje chyba naprawde rozstrajaja nam organizm :errr:

Cześć Dziewczyny. W związku z tym, że pierwsze betowanie miałam już w 8dpt, doktor poprosiła żebym kolejne zrobiła już dziś. Wczoraj zrobiłam test sikany i wyszła delikatna kreseczka, ale jak same piszecie z tymi testami bywa różnie. No nic, pozostaje tylko sprawdzić czy coś dobrego się dzieje :)

Asiex trzymam kciuki za Twoją betę bo jak sama widzisz u mnie w 8dpt i 13 dni po ovitrelle wyszedł fałszywie dodatni. A dzień pozniej juz negatyw.
Wiec radzę zaczekać do bety.

Hej to ja tak na szybko bo obiadek robię. Później Was poczytam.
Moja dzidzia ma całe 6 mm i bijace serduszko dla mamusi . Wychodzi 6 t 1d wszystko wygląda ok lekarz powiedział że nie ma się do czego przyczepić. Jestem bardzo szczęśliwa i tym szczęściem dziele się z Wami . I życzę każdej z Was takiej chwili. Za tydzień moje 33 urodziny najcudowniejszy prezent jaki mogłabym dostać ❤❤❤❤❤

Rustynka jaki piękny widok! Wielkie gratulacje :)

Asiex trzymam kciuki za Twoją betę bo jak sama widzisz u mnie w 8dpt i 13 dni po ovitrelle wyszedł fałszywie dodatni. A dzień pozniej juz negatyw.
Wiec radzę zaczekać do bety.
Masz rację, pośpieszyłam się, ale sama wiesz jak to jest:)
Na szczęście już dziś będę coś wiedziała.
Ściskam za Ciebie kciuki!!!!

reklama
Falszywie pozytywny test 13 dni po pregnylu:
1479890290-eixt44.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry