reklama
kaska31
Fanka BB :)
u ciebie tez bedzie obaczysz.kaska jaka fajna fasoleczka) ja tez chce taka albo nawet dwie
![]()
Matylda78
Palu, Roxii miała punkcje o 9, ale do 14 miała być w klinice, wiec pewnie odezwie się po południu.
Palu...tescior piekny!!! no no kochana...piekne blizniaczki kolejne nam sie tu ujawnily...czekam na bete z niecierpliwoscia!![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
a ja sie mecze z @, bolal mnie brzuch z rana jak nieszczescie...chyba moja endometrioza sie odezwala...ale spoko, w nastepnym cyklu zrobie reszte badan i zaczynam stymulacje, wiec obsuwe bede miala jakis miesiac z tym IVF...ale przynajmniej przy punkcji mam obiecane odciaganie cyst z janikow, co poprawia mi humor...:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
jakie malutkie..ojoj...sliczne malenstwo, naprawde! fasoleczka jak sie patrzy...slyszalas juz serduszko?:-)Zobacz załącznik 432246 o to moje malenstwo:-)
a ja sie mecze z @, bolal mnie brzuch z rana jak nieszczescie...chyba moja endometrioza sie odezwala...ale spoko, w nastepnym cyklu zrobie reszte badan i zaczynam stymulacje, wiec obsuwe bede miala jakis miesiac z tym IVF...ale przynajmniej przy punkcji mam obiecane odciaganie cyst z janikow, co poprawia mi humor...:-)
czesc dziewczynki ale tu sie dzieje
))
palu ciche gratulacje
))) ale ci zazdroszcze (pozytywnie oczywiscie) ty mialas tylko progesteron po transferze i mialas na cyklu bezowulacujnym tak?? encortonu nie dostawalas przepraszam ze cie tak mecze ale musze wszytko sie dowiedziec
))
bylam wczoraj u lekarza od 2dnia cyklu mam zazywac progynowe a crio bede miec pod koniec lutego
lolitka mam pytanie jak podchodze do crio to od kiedy moglabym sobie zazywac encorton ???? zapomnialam sie spytac wczoraj lekarza, zawsze mialam 5dni przed transferem ale teraz wczesniej bym zazywala...
palu ciche gratulacje
bylam wczoraj u lekarza od 2dnia cyklu mam zazywac progynowe a crio bede miec pod koniec lutego
lolitka mam pytanie jak podchodze do crio to od kiedy moglabym sobie zazywac encorton ???? zapomnialam sie spytac wczoraj lekarza, zawsze mialam 5dni przed transferem ale teraz wczesniej bym zazywala...
kaska31
o 9 ranowiecie o ktorej godzinie miala miec Roxii punkcje?
palu_nr1
mi mi na bezowulacyjnym. po transferze lutka 3x2 dupek 3x1 acard 1x1 femibion1x1 i estrofem 3x1. i po crio sie zapytal czy biore encorton, a ja mowie, ze nie bo nic Pan nie mowil... a on: aha.. a to niech Pani nie bierze. Takze moj lekarz jest ostro zakrecony jak mnie przyjmuje bo gadamy o nartach i zdajemy sobie relacje i dlatego i mi i jemu sie zapomina dac mi leki albo jakies wskazowki co mam robic;] bo tak to do kazdego IUI bralam caly czas encorton po pol tab czasem cala, a jak mi sie zaczela stymulka do INV to raz mi kazal brac raz nie, az w sumie nie bralam.
to sobie troszke poczekamy na wiesci co u Roxi
Matylda kiedy rodzisz? Bo po suwaczku widze, ze chyba jakos na dniach
miliaa tej bety boje sie najbardziej
to sobie troszke poczekamy na wiesci co u Roxi
Matylda kiedy rodzisz? Bo po suwaczku widze, ze chyba jakos na dniach
miliaa tej bety boje sie najbardziej
Ostatnia edycja:
reklama
kaska31
nieslyszalam mialam usg dopochwowe i nieslyszlam ale widzialam.:-)Palu...tescior piekny!!! no no kochana...piekne blizniaczki kolejne nam sie tu ujawnily...czekam na bete z niecierpliwoscia!
jakie malutkie..ojoj...sliczne malenstwo, naprawde! fasoleczka jak sie patrzy...slyszalas juz serduszko?:-)
Podziel się: