reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dzisaj kreska druga jeszcze bardziej wyrazna:)) DSC_0169.jpg
u gory wczorajsza , na dole dzisiejsza
wlasnie wrocilam z bety, a wyniki dopiero o 17 a jak nie bedzie to jutro rano;///
ogolnie to nadal nie wierze, ze mam na tescie druga kreske

robie te testy po 1zl z allegro. jutro zrobie tego drozszego to moze lepiej wyjdzie i tego najczulszego

Roxii juz nie moge sie doczekac kiedy bedziesz w domu i nam zdasz relacje..
joweg wrozka Ci powiedziala, ze bedzie bobas to bedzie:))

Ostatnia edycja:
reklama
palu-pare godzin nie czytalam a tu piekne wiesci.beda blizniaki na bank!!!!!!!!!!!!!!!
joweg-ja ci powiem,ze cos nie tak z twoja klinika.chyba nie podeszli to tego za bardzo fachowo.jezeli co wizyte jet inny lekarz to juz cos widac,ze nie jest ok .my tez kiedys jezdzilismy do kliniki i za kazdym razem byl inny lekarz-nic z tego nie wyszlo.totalna porazka.popros o lekarza prowadzacego,bo tak to zaden za nic nie odpowiada.

Palu- pisłam Ci, że z porannego moczy będzie mocniejsza- aż mi łezka się w oku zakręciła!!!!!!!!!!A Wiola dobrze Ci wróży:tak::tak:
Ja się zastanawiam czy też nie podać sobie 2 blastusi- ciekawe co mi gin powie- on i tak zawsze decyzje pozostawia nam.

palu - gratulacje ciche. czekamy na bete

ala
- lekarz niezadowolony bo nie masz zbyt duzo pecherzykow o podobnych rozmiarach. jest duzy rozrzut co oznacza ze jak ten co mial 15mm juz dojrzeje i trzeba bedzie robic punkcje - te co maja 7-8mm moga nie dogonic. to sie moze jeszcze zmienic, ale nie az tak znaczaco. trzeba byc dobrej mysli... zeby chociaz 5 sztuk bylo a wsrod nich ten szczesliwiec

Joweg, kochana niczego sie już nie doszukuj, bo sie zadreczysz dziewczyno. Ja wiem, ze jesteś młoda ale nawet w Twoim wieku In Vitro to nie 100% gwarancji sukcesu , tylko ok.30+. Czasem zarodki sie nie implantuja i tyle. Gdyby medycyna rozumiala w stu procentach cała mechanike implantacji, to In Vitro by zawsze sie udawało. Niestety tak nie jest. Lekarze zawinili, bo wmowili Ci ze na pewno sie uda a teraz biedna sie torturujesz myślami, ze DLACZEGO nie wyszło?! Młode kobiety maja większe szanse teoretycznie ze względu na to, ze procentowo maja wiecej zdrowych jajeczek i tyle. Tyle, ze organizm kobiety z matematyka ma niewiele wspólnego, a każda z nas jest inna. Są 40+ latki, którym udaje sie za pierwszym razem i mlodziutkie dziewczyny, które walczą latami.

dzisaj kreska druga jeszcze bardziej wyrazna:))Zobacz załącznik 432189
u gory wczorajsza , na dole dzisiejsza
wlasnie wrocilam z bety, a wyniki dopiero o 17 a jak nie bedzie to jutro rano;///
ogolnie to nadal nie wierze, ze mam na tescie druga kreske

robie te testy po 1zl z allegro. jutro zrobie tego drozszego to moze lepiej wyjdzie i tego najczulszego

Roxii juz nie moge sie doczekac kiedy bedziesz w domu i nam zdasz relacje..
joweg wrozka Ci powiedziala, ze bedzie bobas to bedzie:))
moje gratulacje.:-):-)

wiolka a Ty w ktorym dniu robilas sikanca i jaka Ci beta
wyszla? i zarodki ilodniowe Ci podali?
sylha w mojej klinice zawsze dwa podaja bo to wieksza szansa

dziewczyny jeszcze nie gratulujcie bo sie boje i sama w to nie wierze:) teraz oczekiwania na bete
jak myslicie na jakim poziomie powinna byc dzis 8dpt i 5dniowe blastki czyli co okolo 13dniowe..

reklama
Do góry