reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam wrażenie ze im dłużej się tu siedzi im bardziej człowiek sfrustrowany to myśli a wezmę wszyscy biorą. ......
Ja tak miałam z vit d . Zanim postanowiłam ja suplementowac zrobiłam badania wynik 35 ( normy 20-50) strawbelka przesłała linka ze najlepiej mieć powyżej 50 .....
Skonsultowalam z kate i jak powiedziałam lekarzowi ze chce dobić do 50 ..... to złapał się za głowę. ...... i stwierdził że jedyne co mogę zrobić to krzywdę sobie i ewentualnemu dziecku. ....co do nospy to samo zakaz brania na zapas. Nie dostane tez encortonu i heparyny zanim nie zrobię badań ze mi potrzeba. .....
Ewunka zalezy jakie masz normy z labo. Ja mam wynik 30 ,a norma sie zaczynala pomiedzy 50-90. Nie wolno brac absolutnie przy chorych nerkach,kamienie pienknie rosna na przedawkowanej wit.D:D

reklama
Ja mam wrażenie ze im dłużej się tu siedzi im bardziej człowiek sfrustrowany to myśli a wezmę wszyscy biorą. ......
Ja tak miałam z vit d . Zanim postanowiłam ja suplementowac zrobiłam badania wynik 35 ( normy 20-50) strawbelka przesłała linka ze najlepiej mieć powyżej 50 .....
Skonsultowalam z kate i jak powiedziałam lekarzowi ze chce dobić do 50 ..... to złapał się za głowę. ...... i stwierdził że jedyne co mogę zrobić to krzywdę sobie i ewentualnemu dziecku. ....co do nospy to samo zakaz brania na zapas. Nie dostane tez encortonu i heparyny zanim nie zrobię badań ze mi potrzeba. .....

Oj prawda, wariujemy,czytamy sprawdzamy,ale zrobimy wszystko ,żeby nam sie udało ....mam nadzieje w granicach rozsądku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia popro oś badania na wszystko :D
Tu w słowniku kiedyś widziałam całą listę badań przepisz i niech Ci da na wszystko.
Ja w tą piękną niedziele leżę w szpitalu przyszłam o 9 i jeszcze mnie trzymają :o
rano coś wyszło źle w krwi no i teraz powtarzają . A ten okres 10 dni za wcześnie to nie był normalny ( w jajnikach jakby coś wybuchło. ......) torbieli torbielkow i uj wie czego ...dziwne bo 8 byłam na usg i było normalnie ( endometrialna i pęcherzyk) a dziś widzą płyn - krew. .... w otrzewnej. ....
ale mnie rano bolało. .... myślałam że mi flaki rozsadzi. ......
pozdrawiam ze szpitalnego łóżka i deszczowej Hiszpanii
Ewcia biedulko trzymaj sie ☺

Ewuniu przykro mi strasznie że takie masz przygody. Niech cię szybko postawią na nogi bo wyglada na to, że tance hulańce to jedyna bezpieczna droga żeby wspomóc jakoś nasze foromowe kropki... A kto umie tańce hulance prawdziwe odprawiać? Tylko ty i może jeszcze Timon, kumpel Pumby...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ewuniu przykro mi strasznie że takie masz przygody. Niech cię szybko postawią na nogi bo wyglada na to, że tance hulańce to jedyna bezpieczna droga żeby wspomóc jakoś nasze foromowe kropki... A kto umie tańce hulance prawdziwe odprawiać? Tylko ty i może jeszcze Timon, kumpel Pumby...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawet z bólami będę za Was tańcowac.

To forum tak dziala na psyche strasznie negatywnie. Kazdy wie lepiej niz lekarz i wiekszosc uwaza, ze dziewczyny rzeczywiscie wiecej wiedza niz lekarz.
Ktoras powie, ze 6 nosp dziennie bierze to wszystkie biora.

Moja gin prowadzaca ciaze mowila, ze mozna tylko wtedy kiedy nie ma wyboru.

Na prawde myslicie, ze dzieki nospie zajdziecie a bez niej nie? Watpie...

reklama
To forum tak dziala na psyche strasznie negatywnie. Kazdy wie lepiej niz lekarz i wiekszosc uwaza, ze dziewczyny rzeczywiscie wiecej wiedza niz lekarz.
Ktoras powie, ze 6 nosp dziennie bierze to wszystkie biora.

Moja gin prowadzaca ciaze mowila, ze mozna tylko wtedy kiedy nie ma wyboru.

Na prawde myslicie, ze dzieki nospie zajdziecie a bez niej nie? Watpie...
No mi trochę siadła psycha ja jestem anty tabletkowa ale na forum byłam dziwna. ....
Po poszłam do lekarza i mówię że bym chciała encorton heparyne bo wszyscy biorą i w Novum dają encorton w standardzie. .....zrobiła na mnie wielkie gały. .... i zrobiła wykład o skutkach ubocznych. ... i powiedziała ze jak zrobię badania i wyjdzie ze potrzebuje to mi da.
Vit D Pozwoliła brać miesiąc i sprawdzić poziom jak dobie do 40 to odstawić ....
Kwas foliowy mam 20 czy jakoś tak bo się przerzucilam z 400 na 800 i mi uszami wychodzi buahaha. .....
Ja zaczęłam brak kilka kolorowych Witaminek. .. ale jak czytam ze dziewczyny biorą i biorą i nie kontrolują poziomu to mi słabo. ...... no ale każdy sobie sam .......

Do góry