reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trochę szkoda, że lekarze nie mówią o no-spie. Ja mam teraz mega doła, bo boję się, że to że nie brałam no-spy spowodowało, że zarodek się nie zagnieździł :(
Hej. Ja nospe lyknelam tylko kilka razy jak takie ciagniecie mocniejsze czulam... Nie lykalam zapobiegawczo i zarodek sie zagniezdzil... Wiec spokojnie:) wiem ze latwo mi teraz mowic ale nie mozna sie stresoqac dodatkowo...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wzielam nospę...teraz sobie wmawiam ze mam skurcze macicy....przeklety orgazm!:(
A do sikacza jeszcze 11.

Jak jest u Was z intuicja? Czy ktoras z Was od poczatku czula ze sie nie udalo i tak było...lub odwrotnie, od początku wszystko było na tak?
Czy Wasza intuicja kłoci sie z rozsądkiem i wynikami badań, zaleceniami lekarzy itp ?
Ja bylam dosc spokojna przy nieudanym transferze... Przy aktualnym - udanym juz bylam przekonana ze bedzie zle a tu niespodzianka ze beta wysoka:)

Pixie Dixie, przesyłam zalecenia po transferze, które pewnie też dostaniesz, jako, że jesteśmy w tej samej kliniceZobacz załącznik 783933
A ja mialam zakaz sexu tylko w dzien transferu... I tak bez szalenstw ale calkiem sie nie powstrzymujemy... Choc maz i tak troche marudzi... Mimo ze z Jankiem 3 miesiace calkiem bez mial po plamieniu, tetaz jakos bardziej ma checi...
Tak sobie wlasnie powtarzam ze jak normalnie kobiety w ciaze zachodza to przeciez poki nic zlego sie nie dzieje to nie ma zakazu... Wiec czemu my mamy miec??

Dziękuję za pamięć, u mnie na razie "czysto". Czekam cierpliwie na poniedziałek.
Jaskolcia... Ja z jankiem w ciazy w 6 tyg po usg pecherzykowym mialam plamienie... Trwalo tylko jakies 30 min, ale po wczesniejszym naturalnym pustym jaju plodowym ktore " poronilam" tez w 6 tyg od razu biegiem pojechalam na ip... Bylam 10 dni w szpitalu na wszelki wypadek mimo ze nic sie nie powtorzylo... Lekarze woleli na mnie po in vitro chuchac... Mimo ze najpraefopodobniej bylo to skutkiem aplikacji luteiny bo w usg czysto bylo... Ale w szpitalu pierwszy raz widzialam serdusxko... A potem do konca ciazy bylo bezproblemowo:)
Mam nadxieje ze u ciebie tez tak będzie

Nie zostałaś usunięta, prawdopodobnie przypadkiem skopiowałam nie tę wersję. Nie obrażaj się, nie robię tego specjalnie - czasem trudno wszystko opanować, zajdmuję się kalendarzem od niedawna. Napisz, kiedy Cię wpisać, proszę, to poprawię.
Sppko nic sie niie dzieje :) tak tylko zapytalAm:) kkochana 23 listopad serduszkowa

Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnej niedzieli dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

21:husann -wizyta u gin prowadzacego ciążę
21: jaskolcia - betowanie 1
21: koniczyna82 - wizyta po punkcji (nt. zarodków)
21: pixie_dixie - wizyta kontrolna w czasie stymulacji
22: rustynka - wizyta pęcherzykowo / serduszkowa ❤❤❤❤❤
23:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
23: sunrisea - betowanie 1
23: plastelinka88 - wizyta pęcherzykowo / serduszkowa ❤❤❤❤❤
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24: koniczyna82 - wizyta kontrolna w czasie cyklu
24: asiex - betowanie 1
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę
25: sunrisea - betowanie 2
28: mawila - betowanie 1
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
1: ziółko87 - betowanie 1
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ☺☺☺
Milej niedzieli zycze ☺ u mnie bedzie dluuuga i nudna poniewaz M poszedl na sluzbe i dopiero jutro rano wraca a ja sama w domu + kot.

Aaaa i jeszcze cos dzis jest 20sty i dzis zaczol mi sie 20tc to juz polowa sama nie wiem kiedy to minelo ☺☺☺

Ostatnia edycja:
Życzymy cierpliwości wszystkim czekającym na badania! Miłego, pozytywnej niedzieli dla wszystkich!

✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* ❤

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

21:husann -wizyta u gin prowadzacego ciążę
21: jaskolcia - betowanie 1
21: koniczyna82 - wizyta po punkcji (nt. zarodków)
22: rustynka - wizyta pęcherzykowo / serduszkowa ❤❤❤❤❤
23:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę + KTG
23: sunrisea - betowanie 1
23: plastelinka88 - wizyta pęcherzykowo / serduszkowa ❤❤❤❤❤
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24: koniczyna82 - wizyta kontrolna w czasie cyklu
25:ema51- wizyta u gin prowadzacego ciążę
25: sunrisea - betowanie 2
28: mawila - betowanie 1
30: dora2016 - betowanie 1
30: kropelka30 - betowanie 1

Grudzień
1:katherina - wizyta u gin prowadzacej ciążę
5: rybka14 - 2 badania prenatalne
5: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:ema51 - badania prenatalne
9: Ewunka -wizyta w drugiej klinice
12: kreatola - badania prenatalne 1
13: bonia86 - usg jajników i rozpoczęcie stymulacji
16:margaretka35 - konsultacje
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka
21: butterfly1331 - 2 badania prenatalne

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;) :D8-)
❤❤❤❤❤
Kreatola, poproszę o dopisanie do kalendarza 1.12-betowanie. Pozdrawiam i miłej niedzieli:)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest/było u Was z nocnym wstawaniem na siku? Ja na początku wstawałam kilka razy, a dwie ostatnie noce przespałam bez problemu.
Dziś też czuję, że piersi bolą już zdecydowanie mniej. Bolą mnie jednak plecy w odcinku lędźwiowym i trochę brzuch, mimo, że brałam nospę. Teraz tylko pytanie czego to są objawy.:sad:

Do góry