reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześc dziewczyny mam pytanie dzisiaj przyszły wyniki mojego M. i ma antygen HPA1a pozytywny a HPA1b ujemny czy wie któras co to znaczy?

reklama
Moje wyniki jeszcze nie doszły,ale wolałam się upewnic co to znaczy i czy przez to może nam się nie udawać
To wszystko chyba zależy jak Tobie wyjdą te wyniki. Z konfliktem plytkowym jest bardzo podobnie jak z konfliktem serologicznym. Może to stwarzać problem ale dopiero przy drugim dziecku i ma wpływ na płód i jego rozwój a nie np. na zagniezdzenie zarodka.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Czy wy tez odchodzilyscie od zmysłów po transferze?
U mnie to czwarty dzień a naprawde tak sie stresuje ze o niczym innym nie myśle:/

Hej Mawila jak samopoczucie? Ja po wczorajszym transferze próbuje znaleźć sobie coś co zajmie moje myśli na kolejne dwa tygodnie
Dopiero co wlazlam na salę taka obsuwa jest :( zastrzyk w dupcie już był teraz czekam az wywołają mnie na spotkanie z moją kruszynką [emoji173] przez najbliższy tydzień planuje się relaksowac i gotować pyszne obiadki [emoji12] kiedy będziesz betować? Ja w poniedziałek 28.11. Po transferze zamierzam odpoczywać, byczyc się, spać, czytać i oglądać tv :) zobaczysz szybko zleci. Trzymam kciuki!!! [emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Czy wy tez odchodzilyscie od zmysłów po transferze?
U mnie to czwarty dzień a naprawde tak sie stresuje ze o niczym innym nie myśle:/
Ja dzisiaj dostałam telefon z kliniki, że moje komórki się zaplodniły i jutro jadę na transfer! Jeszcze nie miałam, a już nie myślę o niczym innym! Nie wiem jak zniose te dwa tygodnie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie sądziłam ze bedzie aż tak ciezko. Stymulacja nie była taka zła, szybko zareagowałam na leki i moja stymulacja trwała troche ponad 2 tygodnie do punkcji. Punkcją w zeszły piatek, pobrali 5 komórek, dwie sie zapłodnily. W poniedziałek miałam transfer.
Wzięłam wolne w pracy i siedzę w domu, ani na chwile nie przestając o tym myślec.

Czy wiecie moze jakie objawy wskazują na to ze in vitro na pewno sie nie powiodło? Oprócz miesiączki i bety?

Do góry