reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry :)
Mawila żeby Twój kochany Kropek juz Cię nigdy nie opuścił [emoji110][emoji110]
Klarsa, Kochana pięknych widoków [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
To będzie dobry dzień ! :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję! Wizytę mam na 14.00 także dam znać po [emoji6]
Ale to były najdłuższe dwa tygodnie...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Część dziewczyny. Nadrabuam wasze wpisy, oj trochę mu zejdzie ;) kaczorku, margaretja... tak mi przykro :((całkowicie zajęłam się praca żeby nie zwariować...chcemy podejsc jeszcze raz, ale to będzie ostatni...tylko Z kasą bardzo ciężko więc to pewnie potrwa trochę,niestety. Dlatego chciałam was zapytać, czy wiecie może jak z refundacja leków do stymulacji??? Wiadomo do kiedy będzie ta refundacja??

2016-11-18 10.21.37.jpg
Olusia gratuluję :*
Mokate nie nie biorę adopcji zarodka bo to był bym mega egoizm z mojej strony mój mąż może mieć dzieci wiec .....
Z tych 2 opcji kd czy zarodek oczywiście kd bo dziecko było by w pół nasze :)
Ale plan jest taki ze jeszcze poszukam mojego złotego jaja a jak się nie uda to będziemy małżeństwem bez dzieci .....
Zycie pokaże. ...
Narazie mam trochę dosyć. ....
Ja mam rozległą endometrioze jest na jelitach w jajnichach w odbycie. .... i niestety każda stymulacja ( a bardziej po strasznie boli ...... i " rozrywa " mnie od środka )
Narazie zrobię kilka badań by zobaczyć czy nie ma jeszcze innych przeszkód poza rozległą endo i mała rezerwa zanim podejmę 4 stymulację .

Załączniki

• 2016-11-18 10.21.37.jpg
    2016-11-18 10.21.37.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 475
Jadę właśnie po moje szczęście :) ok. 11:00 powinno już być po :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

To od dziś ściśnij mocno,nie puszczaj i chodź tip topami [emoji12]

Dziękuję! Wizytę mam na 14.00 także dam znać po [emoji6]
Ale to były najdłuższe dwa tygodnie...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

To czekamy i moze jakieś zdjęcie?? [emoji6]

Czesc Dziewczyny.
Mawila, Kralsa powodzenia dzisiaj.

U mnie niestety okres rozkrecil sie na dobre :(

Kreatola przepisz mnie prosze z wizyty serduszkowej na zwykla konsultacje.

Margaretka tak mi przykro,tule mocno,ale nie poddajemy sie??!!!

Trzymamy kciuki za udany transfer i piękne widoki w czasie wizyty!

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]

Już listopad - kobietki, to bedzie nasza jesien. Niech bedzie szczesliwsza od lata :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia
Pazdziernik zakonczony pozytywnymi betami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :):*
  • Trzymamy kciuki za dziewczynki pisanki oby jak najdluzej zostaly z mamusia

Listopad
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie działo

[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Czy mogę prosić o wpisanie mnie na 21.11 -wizyta w trakcie stym [emoji6]

Pixie_Dixie w mojej klinice te leki raczej wszystkie dostaja. Przepisuje lekarz. To byla moja 7ma stymulacja, a pierwszy raz mam tak, ze nastepnego dnia mnie boli, lekow nie biore. To wlasciwie dyskomfort mocny i czasem cos zaboli. Na pewno w dniu punkcji nie da rady do pracy (jestes skolowana, zmeczona), a nastepnego to spoko. Osobiscie polecam wziac sobie wolnego tydzien po transferze lub chociaz pierwsze dwa dni po. Mozna i bez tego, ale wtedy jest wiekszy luz,

Dzięki [emoji6]tak zrobię,ze po transferze wolne,będę tylko leżeć [emoji12]

Hej a co to za suplement ?

Q10,wcześniej dziewczyny polecały na jakość jajeczek [emoji6] ten ponoć najlepiej sie przyswaja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry