reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cenowo invimed do Bociana to wielka przepaść, Bocian to chyba w ogóle ma o wiele taniej niż większość klinik (no chyba, że się mylę).
Odnośnie cennika to w invimedzie to Pani w recepcji nam wytłumaczyła, że możemy wykupić pakiet (cena jak na stronie) albo zapłacić za wszystko osobno i miała przygotowany cennik z wyodrębnieniem każdej pozycji. My zdecydowaliśmy się płacić osobno, bo wyszło ponad 200 zł mniej niż w pakiecie.

reklama
Dziewczyny powodzenia dzisiaj.
Trzymam kciuki za punkcje Dora i cudowne przywitanie z maluszkiem Olusja. ✊✊✊

Ja wczoraj kupilam testy. Dzisiaj rano pojawilo sie lekkie plamienie. Brzuch boli jak na okres. Dzis jest 6 dpt i juz wiem,ze w tym cyklu testy nie beda mi potrzebne. :( Jedyny plus w tej sytuacji to taki,ze wczoraj dostalam pismo z kliniki ze czekaja na mnie dwa mrozaczki.
Margaretka , ja dzisiaj 8 dpt i samopoczucie jak Twoje. Ból brzucha i krzyża jak na miesiączke.
To plamienie u Ciebie mogło być implantacyjne. Ja chyba zrezygnuję z testu i poczekam do bety.

1479401432-c0nwe5.jpeg

My wzięliśmy pakiet

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za odpowiedzi :) to Was zaskoczę, jestem w invimed Poznan, i tam jako takiego cennika na samą punkcje nie mają, tylko pakiety, a mają ustalić z dyrektorem ile punkcja ze stymulacja sama, ponieważ resztę mam w pakiecie, który wykupilam. Za pakiet placilam 6700 wiec chyba za część nie zawolaja 6000 :o

reklama
Ale to chyba nie Warszawski Invimed. Albo cennik sprzed paru miesięcy. W warszawskim żadnego pakietu nie ma mimo, ze na stronie widnieje taki za 8.130. Ale jak się dopytać to to taka "cena orientacyjna"

Nigdzie w cenniku nie ma info ile kosztuje punkcja. Jest za to cena za criotransfer -niby1750. Kiedy poprosiłam o aktualny cennik skoro ten ze strony nie jest aktualny otrzymałam świstek ze zdjęcia. Na świstku pan napisała To co my będziemy płacić, miedzy innymi ET 1150. Do tego 900 za mrożenie i przechowywanie zarodków. Szczerze to ja nie mam pojęcia ile zapłacę a jak zapytałam dostałam świstek bez początki, podpisu, niczego, taki do podtarcia pupy. Równie dobrze mogę przyjść za tydzień o dowiedzieć się ze ceny są zupełnie inne ;) Pod tym względem masakra jakaś :)

Do góry