reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kilka postów wyże, dziś ramo wypisałam dokładne za co ile się płaci. Cennik nie istnieje bo na stronie podany jest "pakiet", tyle że u nich pakietów żadnych nie ma podobno stare informacje są w necie i ten pakiet to taka cena orientacyjna. I tyle kosztuje procedura z wymienioną w "pakiecie" zawartością. Czyli transfer, punkcja wizyty w monitoringu i chyba wizyta po. Faktycznie wyglądało to tak, ze płaciłam za wizyty normalnie po każdej, myślałam, ze z pakietu bedą dopiero od monitoringu. No ale przyszedł monitoring to tez za każda osobno płatność. No to myślałam, ze to się potem zsumuje jakoś i odliczy od ceny pakietu bo się dowiedziałam ze płaci się po kolei za każdyą wizytę/opcję cząstkwo a wszystko wyniesie jak w necie. Jak przyszło do płacenia za ostatni monitoring zaczęłam się dopytywać dokładniej (nikt ze mną nie rozmawiał) i się okazało ze ten pakiet to taka cena orientacyjna. Poprosiłam wiec o obowiązujący cennik...i dostałam na ŻÓŁTEJ BIUROWEJ KARTECZCE wypisane przez panią na recepcji kwoty ile za transfer, ile za punkcję, ile za przechowywanie i mrożenie zarodków.

Cennik InviMed Warszawa ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    106,2 KB · Wyświetleń: 98
Cennik InviMed Warszawa ;)
No faktycznie cennik niezły :)

Ja jak tam pytałam w recepcji o cenę badań to nie wiedziały..jedyne osoby które umiały udzielić informacji to koordynatorki...na recepcji kazały pytać lekarza, co było dla mnie trochę dziwne... Ale zapytałam lekarza i tu jakieś tajemnice...nie chciała powiedzieć co i ile, tylko że około 8 000. Do tego ciągle chodziłam na kilku minutowe wizyty, każda po 150.. ostatnio jak nie wiedziała po co mnie zapisała na wizytę to kazała mi zrobić sód i potas i powiedziała że musi iść bo ma zabieg. I wyszła. A mu jak dwa pelikany w szoku nawet nic nie powiedzieliśmy...oczywiście wizyta 150.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

ja po hsg w INVIMED dostałam stanu zapalnego.. skończyło się na 5 wizytach po 150. zł i 5 zwolnieniach po 3-4 dni..zdzierusy...Każda wizyta ok 5 min , bez usg ...:growl:

No ja usg miałam na każdym, to przyznaję. I na normalnych wizytach było ok, to na tych monitoringach jakaś sztafeta, majtki w dół, majtki w gore, recepta, dawki, do widzenia.

reklama
Do góry