reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki Koniczynko, to u nas podobnie wyjdzie, próbuję się zorientować w cenach. A napisz mi jeszcze, czy Ty miałaś histeroskopię robioną? Widzę, że dziewczyny miały, a mi wczoraj gin. powiedziała, że nie ma potrzeby. To pytanie też kieruję do Ciebie Milagors, miałaś robioną histero.?

Mialam robione ale u mnie nie bylo implantacji przy cio z blastek 6bb i szukali przyczyny. Zrobili mi histero i powycinali zrosty z macicy ktore mialam. Dosc sporo ich bylo i to mialo niby miec wplyw na to, ze sie nie udawalo.

Olusja to dzis twoj dzien :) dzis przytulisz swojego szkraba i ucalujesz przy okazji ucaluj tez od cioci. Daj znac jak sie czujesz i jak malenatwo :*

Dziewczyny powodzenia dzisiaj.
Trzymam kciuki za punkcje Dora i cudowne przywitanie z maluszkiem Olusja. [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja wczoraj kupilam testy. Dzisiaj rano pojawilo sie lekkie plamienie. Brzuch boli jak na okres. Dzis jest 6 dpt i juz wiem,ze w tym cyklu testy nie beda mi potrzebne. :( Jedyny plus w tej sytuacji to taki,ze wczoraj dostalam pismo z kliniki ze czekaja na mnie dwa mrozaczki.

Kochana mnie też tak brzuch bolał, 5 i 6 dpt także głowa do góry! Myśl pozytywnie. Trzymam kciuki, że to dobry znak!

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ile u Was kosztuje punkcja? Bo muszę zrobić stymulacji i punkcje do PGD poza pakietem i nie wiem jaki to mogą być koszty:/

Właśnie, to ja nie rozumiem tego, że u mnie nie ma zasadności robienia tego badania, za pierwszym razem miałam podane zarodki dobrej jakości i się nie udało, przy crio też nie, a teraz mam podejść z badaniami pgd, ale bez histeroskopii, nie potrafię chyba tego ogarnąć umysłem o_O
Czasami kliniki proponują dziwne rzeczy, myślę, że trzeba trochę własnej logiki w tym. U nas kazali robić kariotypy w momencie, kiedy na zimowisku były już 4 mrozaki. Przecież bez względu na wynik i tak one już były i bym je transferowała.

reklama
Właśnie, to ja nie rozumiem tego, że u mnie nie ma zasadności robienia tego badania, za pierwszym razem miałam podane zarodki dobrej jakości i się nie udało, przy crio też nie, a teraz mam podejść z badaniami pgd, ale bez histeroskopii, nie potrafię chyba tego ogarnąć umysłem o_O
Ale ja mialam cc i oni o tym wiedzieli. Moze dlatego?

Do góry