reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas wyszukują kody w internecie i nie wiem kto bardziej pcha łapska w prywatne życie "koledzy" czy "koleżanki" z pracy :/

Dzięki gosia321 za odpowiedź :) Ostatnio zauważyłam, że nie wpisują kodu choroby w zwolnieniu papierowym, ale jednocześnie zwolnienie jest wysyłane elektronicznie do ZUSu a tam już chyba wpisują. A z tego co wiem to programy kadrowe mają jakieś wejście na platformę i wgląd w zwolnienia swoich pracowników. Nie zawsze lekarz daje zwolnienie papierowe, mówi że już wysłał i rzeczywiście kadrowa później to potwierdza, że widzi je z platformy internetowej. Właśnie tylko stąd są moje obawy. In vitro to nie kaszel i niestety w naszym zaściankowym jeszcze społeczeństwie budzi wiele kontrowersji. Nie wstydzę się tego (żeby mnie nikt źle nie zrozumiał) bardziej obawiam się szeptania za plecami, a później pokazywania dziecka palcem. Może za daleko wybiegam w przyszłość, ale po prostu znam takie przypadki (dotyczące akurat adopcji) Tylko dziecko na tym cierpi później niestety. A pochodzę z małej miejscowości.
To zostaje zwolnienie od lekarza rodzinnego

reklama
Wlasnie nie wiem jakiej klasy mialam zarodek. Mieszkam w NL tutaj nie powiedzieli mi od razu podczas transferu,w ciagu dwoch tygodni mam dostac pismo do domu i wtedy dowiem sie jakiej klasy zostal podany i ile udalo sie zamrozic (trzy mialy byc mrozone)
Rozumiem. Jak 3 to super. Mialabys psychiczny spokoj. Ja mam 1

Niestety kompletnie się na tym nie znam. Nawet nie wiem, co to ta torbiel
Torbiel endometrialna to taka paskuda :) kobiety z endonetrioza często takie mają .Moja ma 6 cm i zajmuje prawie cały jajnik i mało jest miejsca na jajeczka bo się franca pozpycha do tego punkcjia przy v takiej torbieli jest utrudniona.
Tylko operacyjnie można się jej pozbyć ( razem z torbiela wycinaja trochę zdrowej tkanki ) w październiku 2015 wycieli mi takie 2 szt - jajnik ledwo żywy.
Poglaskaj kropka od cioci .

2016-11-15 12.40.53.jpg 2016-11-15 12.43.28.jpg 2016-11-15 12.45.24.jpg 2016-11-15 12.45.51.jpg Oto moje drugie kotki obiecałam wstawiam fotę

Załączniki

• 2016-11-15 12.40.53.jpg
    2016-11-15 12.40.53.jpg
    355,9 KB · Wyświetleń: 151
  • 2016-11-15 12.43.28.jpg
    2016-11-15 12.43.28.jpg
    278,8 KB · Wyświetleń: 130
  • 2016-11-15 12.45.24.jpg
    2016-11-15 12.45.24.jpg
    248,4 KB · Wyświetleń: 139
  • 2016-11-15 12.45.51.jpg
    2016-11-15 12.45.51.jpg
    246,3 KB · Wyświetleń: 145
Torbiel endometrialna to taka paskuda :) kobiety z endonetrioza często takie mają .Moja ma 6 cm i zajmuje prawie cały jajnik i mało jest miejsca na jajeczka bo się franca pozpycha do tego punkcjia przy v takiej torbieli jest utrudniona.
Tylko operacyjnie można się jej pozbyć ( razem z torbiela wycinaja trochę zdrowej tkanki ) w październiku 2015 wycieli mi takie 2 szt - jajnik ledwo żywy.
Poglaskaj kropka od cioci .

I to dziadostwo cały czas odrasta?? [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry