Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Lekarz do in vitro patrzac na moje amh stwierdzil ze dlugi protokol ,,rozsadzil" by mi jajniki i wybral protokol krotki...
Ja właśnie tez mam krotki(chyba [emoji12])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz do in vitro patrzac na moje amh stwierdzil ze dlugi protokol ,,rozsadzil" by mi jajniki i wybral protokol krotki...
Ja do iui mialam 19...a do in vitro po roku juz 22.5...pewnie dlatego wybor protokolu...Kurde a ja ostatnie robiłam badanie Ang robiłam 2 lata temu przed iui i teraz mi nie kazał...tylko,ze mi wyszło dość wysokie bo prawie 12
O ile sie udalo zamrozic, czekam na to pismo z niecierpliwoscia. Kiedy masz zrobic bete? Ja chyba zrobie test w piatek.Rozumiem. Jak 3 to super. Mialabys psychiczny spokoj. Ja mam 1
Ja do iui mialam 19...a do in vitro po roku juz 22.5...pewnie dlatego wybor protokolu...
Niestety. ....
Nie wiem czy moze...mi sie zwiekszylo choc w tym samym labo bylo zrobione. Ale przy takich wartosciach to czy wzrośnie o 2 czy 3 to juz chyba bez znaczenia. Tak mam pcoTo moze rosnąć ? [emoji15] a masz pcos? Bo mi nie stwierdzili...
Ja wsypałam 3 łyżeczki do serka wiejskiego....i teraz głoduje w pracy...no nie ma uja we wsi, żeby mi to przeszło...Dziewczyny zalalam pylek na noc...dzis dolalam troche cieplej wody i nie mogłam tego przelknac ...jak wy go spozywacie?