reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
powiedz mi gdzie robisz transfer , bo mi też wczoraj powiedzieli że rozmrożą mi 3 ostatnie

reklama
Roxi trzymam mocno kciuki. Jak wrocisz jutro po punkcji do domu to odrazu pisz:))
bunka mnie tez tydzien przed @ strasznie bolal brzuch, ze musialam na nospie jechac takie potworne skurcze.
A teraz mnie lekko cmi i czasem delikatnie zakluje.A tak w ogole to mam rozwolnienie od nastepnego dnia po transferze.:)) Nie wiem czy to z nerwow czy na fasolke hehe i jeszcze od nastepnego dnia po transferze caly czas mi sie tam przelewa w macicy jak na @@ ;/ Testujesz ze mna w pt??
Wiola pozazdroscic brzuszka:))
Kaska super Ci dzidzia rosnie:)
Jo.m pragne tego, zeby nasze bety byly wysokie:)
Tak sobie mowie sama do siebie, ze moge cierpiec, zeby mnie bolalo i moge wymiotowac cala ciaze byle bym miala fasolke w brzuszku:)
Aisha ciesze sie, ze jestes silna. W kobietach sila;*
Ewa_81 trzymam kciuki za wysoka bete.
Qrcze nie wiem jak to jest.. Wierze i trzymam kciuki za Was i wierze, ze Wam sie uda i zycze tego z calego serca, a jak pomysle o sobie, ze sie uda to jakos ciezko:)
sakmi powodzenia
jak sie rozkrecilysmy z tymi transferami:))

a ja mam schizę o in vitro ale z innej beczki,że oni tam w laboratorium zrobią zarodek, ale np z obcych jajeczek, czy obcego nasienia gorszych jakościowo a nasze wezmą se do banku hehe głupia jestem, albo że zarodki nasze zamrożą dla kogoś innego a ja dostane obce marnej jakości i poronię ehh
tak to jest jak oddaje się obcym cząstkę siebie i się nie widzi, gdzie ta cząstka znika

Nie wiem jak wy, ale ja z moim po udanym transferze i porodzie pierwsze co badania dna czy to oby z naszego materiału genetycznego...

http://www.fronda.pl/news/czytaj/ty...cji_matka_odda_dziecko_bo_wszczepiono_jej_cud

Ostatnia edycja:
reklama
W warszawskim Invimedzie. A Ty gdzie?
Mam podane 2 zarodki, doktorek stwierdzil, ze tylko dwa z trzech nadawaly sie do transferu.
o ja też wczoraj miałam badania, a dziś wyniki i stwierdzili że mam zrobić sama sobie zastrzyk i w piątek prawdopodobnie zabieg mi rozmrażają 3, i juz ostatnie martwie sie strasznie

Do góry