reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
co do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje :(
kochanie, czemu nie mozeciez sie starac o adopcje...przeciez twoj maz jest wyleczony, wszystko jest ok..moze jeszcze warto sie tym mocniej zainteresowac...

Palu-nr1 Nie denerwuj sie brak objawow to dobry znak:)

Ja mam typowe objawy@ i tak jak standardowo zaczynaja sie tydzien przed.
Obawiam sie-czuje,ze nic z tego nie wyszlo.......
bunka za to czarnowidzctwo to delikatny kopek w dupek, kochana...wszystko bedzie dobrze...pamietasz przeciez ze objawy na fasole sa takie same jak objawy na @...spokojnie...mow do brzuszka moze maluszek cie uslyszy i zostanie z toba!:-):tak:

Ja już jestem o ostatnim zastrzyku yupi!!!!!!:-) Ovitrelle został zapodany:tak: Teraz czekam na środę;-)
super!!! wiec teraz czekamy na 1.02!!:-) i znow bede trzymala mocno kciukasy, zeby sie udalo!:-) ty tez kochana juz niezle sie nacierpialas z tymi zastrzykami to teraz juz sama przyjemnosc ciaza :tak:

na suwaczku mam napisane,ze moj brzuszek moze byc widoczny-he he:-Dmoj brzuszek wyglada na conajmniej 6mies.:szok:
daj zdjecie brzuszka, zobaczymy czy rzeczywiscie taki duzy jest:-) bo az nie wierze:-) a powiedz mi kochana jak ty sie czujesz?

milia-ja bede miala blizniaki i moze dlatego.jak bede miala czas to zrobie zdjecie i same zobaczycie.ja wogole brzuch mialam od czasu stymulacji-przytylam po hormonach.dopiero niedawno jak przestalam brac leki to mnie apetyt puscil.przed stymulacja wazylam 47-w pazdz.a teraz prawie dycha do przzodu.w czasie stym.przytylamz 5 kg.myslalam,ze hormony nie maja znaczenia ale tragedia jak sie po nich czulam.a w ciazy az do teraz czulam si efatalnie-teraz troche lepiej.

co do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje :(
Nie wiedziałam,że u nas w pl jest takie powalone prawo adopcyjne:szok:Przecież Twój mąż jest już zdrowy,więc o co chodzi??
Ludzie chcą adoptować,a takie problemy im robią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roxi Trzymam kciuki za środę-to już już:-D i za dobrą jakość jajeczek nie za ilość

Wiolka5 Pozazdraszczam Ci normalnie blizniaków;-);-);-)

Miliaa Ja wiem,wiem,ale u mnie to typowy objaw przed @ ból brzucha na tydzień przed:-(Dzisiaj też mnie boli :-(,po iui zawsze tak miałam-typowy objaw i @ w terminie....
To mnie dobija psychivznie i chyba ta świadomość,że nie mamy żadnych mrożaczków:-:)-:)-(

Witam dziewczynki , kilka dni mnie było ale już wszystko nadrobiłam i jestem.

Roxii - Twój wielki dzień się zbliża , trzymam kciuki za komóreczki a potem zarodeczki. Daj znać po punkcji co i jak.

wiolka5 - Witam na forum , gratuluję bliźniaczków. :-)

Kaśka31 - Super wieści , widzę ,że dzidzia rośnie jak trzeba;-)

palu , bunka - Trzymam za Was kciuki kobitki. Oby betki były super wysokie.

Aisha_23 - Jak wiadomo czas leczy rany , więc z dnia na dzień powinno być coraz lepiej i chyba jest skoro myślisz już o crio.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze , pozdrawiam.

Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).

Czesc, mam pytanie od 24 zaczelam krotki proces stymulacji, przez 4 dni (raz dziennie) bralam trzy ampulki Menogan HP, w sobote 5-ty dzien stymulacji mialam jedena komorke 10mm, i piec po 8-7mm, od 5-tego dnia biore Menagon dwa razy dziennie po 2 ampulki, a od 6-go jeszcze Orgalutran 0,25mg/0,5ml, dzis 8-my dzien stymulacji i o 17:15 podglad. Pierwszy raz podchodzimy do in vitro i bardzo bym chciala wiedziec czy ta procedura wyglada ok?

reklama
Kochane a Czy któraś z Was wie,ile trzeba czasu czekać na po jednym skończonym protokole-jeżeli się nie udał,żeby zacząć kolejny raz??

Do góry