reklama
kochanie, czemu nie mozeciez sie starac o adopcje...przeciez twoj maz jest wyleczony, wszystko jest ok..moze jeszcze warto sie tym mocniej zainteresowac...co do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje
bunka za to czarnowidzctwo to delikatny kopek w dupek, kochana...wszystko bedzie dobrze...pamietasz przeciez ze objawy na fasole sa takie same jak objawy na @...spokojnie...mow do brzuszka moze maluszek cie uslyszy i zostanie z toba!:-)Palu-nr1 Nie denerwuj sie brak objawow to dobry znak
Ja mam typowe objawy@ i tak jak standardowo zaczynaja sie tydzien przed.
Obawiam sie-czuje,ze nic z tego nie wyszlo.......
super!!! wiec teraz czekamy na 1.02!!:-) i znow bede trzymala mocno kciukasy, zeby sie udalo!:-) ty tez kochana juz niezle sie nacierpialas z tymi zastrzykami to teraz juz sama przyjemnosc ciazaJa już jestem o ostatnim zastrzyku yupi!!!!!!:-) Ovitrelle został zapodany Teraz czekam na środę;-)
daj zdjecie brzuszka, zobaczymy czy rzeczywiscie taki duzy jest:-) bo az nie wierze:-) a powiedz mi kochana jak ty sie czujesz?na suwaczku mam napisane,ze moj brzuszek moze byc widoczny-he hemoj brzuszek wyglada na conajmniej 6mies.
milia-ja bede miala blizniaki i moze dlatego.jak bede miala czas to zrobie zdjecie i same zobaczycie.ja wogole brzuch mialam od czasu stymulacji-przytylam po hormonach.dopiero niedawno jak przestalam brac leki to mnie apetyt puscil.przed stymulacja wazylam 47-w pazdz.a teraz prawie dycha do przzodu.w czasie stym.przytylamz 5 kg.myslalam,ze hormony nie maja znaczenia ale tragedia jak sie po nich czulam.a w ciazy az do teraz czulam si efatalnie-teraz troche lepiej.
Nie wiedziałam,że u nas w pl jest takie powalone prawo adopcyjnePrzecież Twój mąż jest już zdrowy,więc o co chodzi??co do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje
Ludzie chcą adoptować,a takie problemy im robią
Roxi Trzymam kciuki za środę-to już już i za dobrą jakość jajeczek nie za ilość
Wiolka5 Pozazdraszczam Ci normalnie blizniaków;-);-);-)
Miliaa Ja wiem,wiem,ale u mnie to typowy objaw przed @ ból brzucha na tydzień przed:-(Dzisiaj też mnie boli :-(,po iui zawsze tak miałam-typowy objaw i @ w terminie....
To mnie dobija psychivznie i chyba ta świadomość,że nie mamy żadnych mrożaczków:---(
Jo.M.
Fanka BB :)
Witam dziewczynki , kilka dni mnie było ale już wszystko nadrobiłam i jestem.
Roxii - Twój wielki dzień się zbliża , trzymam kciuki za komóreczki a potem zarodeczki. Daj znać po punkcji co i jak.
wiolka5 - Witam na forum , gratuluję bliźniaczków. :-)
Kaśka31 - Super wieści , widzę ,że dzidzia rośnie jak trzeba;-)
palu , bunka - Trzymam za Was kciuki kobitki. Oby betki były super wysokie.
Aisha_23 - Jak wiadomo czas leczy rany , więc z dnia na dzień powinno być coraz lepiej i chyba jest skoro myślisz już o crio.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze , pozdrawiam.
Roxii - Twój wielki dzień się zbliża , trzymam kciuki za komóreczki a potem zarodeczki. Daj znać po punkcji co i jak.
wiolka5 - Witam na forum , gratuluję bliźniaczków. :-)
Kaśka31 - Super wieści , widzę ,że dzidzia rośnie jak trzeba;-)
palu , bunka - Trzymam za Was kciuki kobitki. Oby betki były super wysokie.
Aisha_23 - Jak wiadomo czas leczy rany , więc z dnia na dzień powinno być coraz lepiej i chyba jest skoro myślisz już o crio.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze , pozdrawiam.
To trzymam mocno zaciśnięte kciuki,żeby tym razem się udałoWitajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
Czesc, mam pytanie od 24 zaczelam krotki proces stymulacji, przez 4 dni (raz dziennie) bralam trzy ampulki Menogan HP, w sobote 5-ty dzien stymulacji mialam jedena komorke 10mm, i piec po 8-7mm, od 5-tego dnia biore Menagon dwa razy dziennie po 2 ampulki, a od 6-go jeszcze Orgalutran 0,25mg/0,5ml, dzis 8-my dzien stymulacji i o 17:15 podglad. Pierwszy raz podchodzimy do in vitro i bardzo bym chciala wiedziec czy ta procedura wyglada ok?
reklama
Podziel się: