reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ala niestety ja mialam dlugi protokol to ci nie pomoge!na pewno lekarz wie co robi!spokojnie.
bunka-ta cudna dziewczynka na zdjeciu to twoja corcia?i jak rozumiem to staracie sie o nastepne?

bunka33 Chyba dziewczyny Cię nie zrozumiały. Jeżeli masz na myśli i trzeba odczekać między kolejnymi stymulacjami to wszystko zależy od decyzji lekarza. Najlepiej jednak odczekać 2-3 cykle żeby się wszystko unormowało.

Bunka ty upiorze jeden a po co ci wiedzieć ile się czeka na kolejna próbę skoro nawet nie wiesz czy ta się udała co?

Z góry nie zakładaj najgorszego kochana no...

Ala ja ci nie pomoge, ale zaufaj lekarzowi, kazdy inaczej dobiera leki, czas trwania stymulacji wsio zalezy od pacjentki, uszy do góry i się wsio uda...

Kurcze zapomniałam która miała transfer, 3mam kciuki musi się udać.

Roxi masz transfer w urodziny mojego chrześniaka więc pewnie że sie uda 1.2 taka fajna data :)

Pozdrawiam ciepło... i myśleć pozytywnie babeczki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły :)

lolitka -ty juz prawie na finiszu!jak ja ci zazdroszcze!u kogos to czas szybko mija.jak sie czujesz i jak wczesniej znosilas ciaze?chlopak czy dziewczynka?

reklama
Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
kochana zaciskam mocno kciukasy &&&&&&&
Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły :)
do-kla-dnie!!! ja mianuje sie PRACZKA ! zaraz tu Bunce w dupsko wlejemy!:tak::-D
Bunka...apel do ciebie...jak bedziesz taka pesymistyczna to fasolka ktora jest w tobie pomysli, ze mamusia jej nie chce i sobie pojdzie!!!!!!:rofl2:
no prosze cie, chcesz tego??? GLOWA DO GORY!!:-):tak:

Do góry