reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ala niestety ja mialam dlugi protokol to ci nie pomoge!na pewno lekarz wie co robi!spokojnie.
bunka-ta cudna dziewczynka na zdjeciu to twoja corcia?i jak rozumiem to staracie sie o nastepne?

bunka33 Chyba dziewczyny Cię nie zrozumiały. Jeżeli masz na myśli i trzeba odczekać między kolejnymi stymulacjami to wszystko zależy od decyzji lekarza. Najlepiej jednak odczekać 2-3 cykle żeby się wszystko unormowało.

Bunka ty upiorze jeden a po co ci wiedzieć ile się czeka na kolejna próbę skoro nawet nie wiesz czy ta się udała co?

Z góry nie zakładaj najgorszego kochana no...

Ala ja ci nie pomoge, ale zaufaj lekarzowi, kazdy inaczej dobiera leki, czas trwania stymulacji wsio zalezy od pacjentki, uszy do góry i się wsio uda...

Kurcze zapomniałam która miała transfer, 3mam kciuki musi się udać.

Roxi masz transfer w urodziny mojego chrześniaka więc pewnie że sie uda 1.2 taka fajna data :)

Pozdrawiam ciepło... i myśleć pozytywnie babeczki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły :)

lolitka -ty juz prawie na finiszu!jak ja ci zazdroszcze!u kogos to czas szybko mija.jak sie czujesz i jak wczesniej znosilas ciaze?chlopak czy dziewczynka?

reklama
Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
kochana zaciskam mocno kciukasy &&&&&&&
Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły :)
do-kla-dnie!!! ja mianuje sie PRACZKA ! zaraz tu Bunce w dupsko wlejemy!:tak::-D
Bunka...apel do ciebie...jak bedziesz taka pesymistyczna to fasolka ktora jest w tobie pomysli, ze mamusia jej nie chce i sobie pojdzie!!!!!!:rofl2:
no prosze cie, chcesz tego??? GLOWA DO GORY!!:-):tak:

Do góry