reklama
Tak to jest nasz cudaczek,przed podejście do ivf udało się naturalniebunka-ta cudna dziewczynka na zdjeciu to twoja corcia?i jak rozumiem to staracie sie o nastepne?
Teraz niestety było ivf i nie liczę,że się udało,ale.....
Dziękuję o to mi właśnie chodziłobunka33 Chyba dziewczyny Cię nie zrozumiały. Jeżeli masz na myśli i trzeba odczekać między kolejnymi stymulacjami to wszystko zależy od decyzji lekarza. Najlepiej jednak odczekać 2-3 cykle żeby się wszystko unormowało.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ala - masz ok protokol.
bunka - 3 pelne cykle czekamy
bunka - 3 pelne cykle czekamy
dwie_poziomki
Aktywna w BB
Bunka ty upiorze jeden a po co ci wiedzieć ile się czeka na kolejna próbę skoro nawet nie wiesz czy ta się udała co?
Z góry nie zakładaj najgorszego kochana no...
Ala ja ci nie pomoge, ale zaufaj lekarzowi, kazdy inaczej dobiera leki, czas trwania stymulacji wsio zalezy od pacjentki, uszy do góry i się wsio uda...
Kurcze zapomniałam która miała transfer, 3mam kciuki musi się udać.
Roxi masz transfer w urodziny mojego chrześniaka więc pewnie że sie uda 1.2 taka fajna data
Pozdrawiam ciepło... i myśleć pozytywnie babeczki
Z góry nie zakładaj najgorszego kochana no...
Ala ja ci nie pomoge, ale zaufaj lekarzowi, kazdy inaczej dobiera leki, czas trwania stymulacji wsio zalezy od pacjentki, uszy do góry i się wsio uda...
Kurcze zapomniałam która miała transfer, 3mam kciuki musi się udać.
Roxi masz transfer w urodziny mojego chrześniaka więc pewnie że sie uda 1.2 taka fajna data
Pozdrawiam ciepło... i myśleć pozytywnie babeczki
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły
reklama
kochana zaciskam mocno kciukasy &&&&&&&Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
do-kla-dnie!!! ja mianuje sie PRACZKA ! zaraz tu Bunce w dupsko wlejemy!Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka...apel do ciebie...jak bedziesz taka pesymistyczna to fasolka ktora jest w tobie pomysli, ze mamusia jej nie chce i sobie pojdzie!!!!!!
no prosze cie, chcesz tego??? GLOWA DO GORY!!:-)
Podziel się: