reklama
gosia321
Fanka BB :)
A powiedz mi kochana czy na monitoring w trakcie stymulacji tez jezdzilas do Bialegostoku czy mozna bylo znalesc sobie lekara u siebie i przekazywac wyniki i jechac tylko na punkcje i transfer ??Witaj scarlett86. Ja dr Mrugacza nie zmienię az do skutku inseminacje robilam w gdynskiej Gamecie i to byla dla mnie porazka. Co do Invicty, dla mnie to jest fabryka, a ja szukalam lekarza ktory indywidualnie podejdzie do naszego problemu i Bialystok, chodz na razie bez powodzenia, byl wedlug mnie strzalem w 10. Pewnie, czasami jak mam gorszy dzien to mam mysli po co pol Polski tam jezdze jesli w Gdansku mamy 3 kliniki. Ale to zaraz mija. Logistycznie jest to do ogarniecia bez problemu. A jakie masz zdanie na temat Invicty?
Koniczyna82
Ropuszko, udanego betowania! Przepraszam, zapomniałam że ty też dziś
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
kreatola
Ropuszko, udanego betowania! Przepraszam, zapomniałam że ty też dziś
Bo ja ściągawkę-kalendarz dziś za późno wstawiłam, a Ropuszka wczoraj się zdecydowała
scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Monitoring w Bialymstoku. Okolo tygodnia bylam na miejscu. Dzien po punkcji pojechalam do domu i czekalam na telefon z labolatorium. Wolalam zawsze czekac w domu zeby nie zwariowacA powiedz mi kochana czy na monitoring w trakcie stymulacji tez jezdzilas do Bialegostoku czy mozna bylo znalesc sobie lekara u siebie i przekazywac wyniki i jechac tylko na punkcje i transfer ??
Margaretka35
Aktywna w BB
Milego weekendu dziewczynki
Agamiz, Ropuszka powodzenia dzisiaj. Wysokich bet
Agamiz, Ropuszka powodzenia dzisiaj. Wysokich bet
Ja nie mam doswiadczenia co do Invicty ale znam osoby ktore tam sie leczyly. Niektore z powodzeniem a nie ktore bez. To chyba zalezy od problemu pary i duzo od szczescia. Mysle ze trzeba trafic na swoj cykl gdzie komorki sa zdrowe i silne i wtedy zarodek sie super rozwija. I wierze ze kazda z nas wreszcie trafi na ten wlasnie cykl i szybko zapomnimy o tych katorgach psychicznych i fizycznych ktore przechodzilysmy. Tak naprawde to tylko ten kto cos takiego przechodzil moze nas zrozumiec.Wlasnie z dziewczynami pisalam na temat Invicty, dziewczyny opisywaly wroclawska, ktora podobno stoi na niskim poziomie, co do gdanskiej, to trafilismy na pania dr, ktora jest konkretna i mam nadzieje, ze w koncu sie uda. Opinie pokazuja ze Dr Mrugacz jest rewelacyjny
reklama
Jaskolcia
ja po orangutanie miałam tylko reakcje alergiczne w miejscu iniekcji i naokoło (zaczerwienienie i świąd). Z dnia na dzień reakcja była większa.Dzień dobry dziewczyny
Agamiz, pięknej bety!
Dziewczyny takie pytanko. Po 6 dniach stymulacji pyrogenem w czwartek włączyłam Orangutana. Wczoraj często miałam lekkie nudności i zawroty głowy. To po nim? Poza tym zmieniłam się w sexbombe, piersi urosły o rozmiar albo dwa, tez tak miałyscie?
Co do piersi miałam tak samo
Podziel się: