Dzieki za slowa otuchy a skad jestes?aa78 Nic się nie stresuj drogą Ja od razu po transferze z Bociana w Białymstoku wracałam do domu dokładnie 535 km, nie brałam żadnych dodatkowych leków tylko duphaston, lutinus i clexane. I się udało Także trzymam mocno kciuki! Dr Mrugacz wie co robi
reklama
ema51
Fanka BB :)
Gratulacje swietny dzwiek i widok prawda? Ja jeszcze do poniedzialku na wizytę- co prawda serduszko byli poprzednio ale jakos tak co wizyta to troche stresu...Jest! [emoji176][emoji176][emoji176]
Szczęście ma 12 mm, wszystko prawidłowo się rozwija.
Dziękuję Wam za kciuki i życzenia. Mam nadzieję, że każda z Was przeżyje tę cudowną chwilę.
[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
sunrisea
Dzieki za slowa otuchy a skad jestes?
a relanium???aa78 Nic się nie stresuj drogą Ja od razu po transferze z Bociana w Białymstoku wracałam do domu dokładnie 535 km, nie brałam żadnych dodatkowych leków tylko duphaston, lutinus i clexane. I się udało Także trzymam mocno kciuki! Dr Mrugacz wie co robi
kreatola
Gratulacje swietny dzwiek i widok prawda? Ja jeszcze do poniedzialku na wizytę- co prawda serduszko byli poprzednio ale jakos tak co wizyta to troche stresu...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję! Cudowny widok, oczywiście. Jeszcze nie słyszałam, bo to dopiero przy USG przez brzuch.
Cieszyłam się chyba jeszcze bardziej niż przy córeczce, bo wtedy niczego się nie bałam
Trzymaj się! Na pewno wszystko jest dobrze! :*
Kacha_89 a mogę zapytać ile dni jesteś po transferze?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Transfer miałam 7.10
Jedynie co to w klinice pół godz przed transferem dostałam zastrzyk 'przeciwskurczowy'a relanium???
Z GliwicDzieki za slowa otuchy a skad jestes?
Ropuszka666
Ja miałam 31.10 i zastanawiałam się czy się nie widziałyśmy w Bocianie ale Ty jednak dużo wcześniej . Super ze Ci się udało a mogę jeszcze podpytać jakie miałaś zarodki i czy podali Ci dwa czy jeden ?U mnie dr. Mrugacza odrazu sugerował żebym wzięła dwa.Transfer miałam 7.10
Ja miałam podany jeden trzydniowy zarodek 8A bo tylko jedno jajeczko nadawało sie do zaplodnienia Miałam nacinana otoczkę żeby ułatwic mu zagnieżdżenie 11 dpt robilam sikańca i juz byly dwie kreskiJa miałam 31.10 i zastanawiałam się czy się nie widziałyśmy w Bocianie ale Ty jednak dużo wcześniej . Super ze Ci się udało a mogę jeszcze podpytać jakie miałaś zarodki i czy podali Ci dwa czy jeden ?U mnie dr. Mrugacza odrazu sugerował żebym wzięła dwa.
reklama
Ropuszka666
Ja miałam 8A i 8B tez nacinane i tez w 3 dobie ale wczoraj też zrobiłam sikańca i nie wyszedł jutro idę na betę bo już psychika mi wysiada od tego czekania. A miałaś jakieś objawy ?Ja miałam podany jeden trzydniowy zarodek 8A bo tylko jedno jajeczko nadawało sie do zaplodnienia Miałam nacinana otoczkę żeby ułatwic mu zagnieżdżenie 11 dpt robilam sikańca i juz byly dwie kreski
Podziel się: