Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już w domu ze swoimi Kropusiami
Moimi kochanymi Maluchami
Trzymajcie kciuki
Kciuki trzymane podwójnie [emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki mocno za Twoje maluszki żeby już zostały u mamusi NIE WOLNO SIĘ PODDAWAĆ NIGDY TEGO SIĘ TRZYMAM !!Rybko, nawet nie wiem co napisać i naprawdę tylko brać przykład z Twojego podejścia.
Maluchy na pewno dadzą Ci dużo szczęścia
Hej
Dziewczyny nie orientujecie się w jaki sposób można załatwić żeby już podczas drugiej procedury in vitro można było zaplodnic wszystkie komórki a nie tylko 6? Czytałam, że wszystkie komórki można zaplodnic po 35 roku życia, po dwóch nieudanych próbach in vitro lub ze wskazań medycznych. Tylko ciekawe o jakie wskazania chodzi. ..
Trzymajcie kciuki
Pierwszy Mąż zginął w wypadku jak ja byłam w ciąży z tego szoku zaczęłam szybciej rodzic za wcześnie niestety i nie dało się powstrzymać i dziecko nie przeżyło miesiąca [/QUOTE
Kochane kompletuje wlasbie zestaw witamin dla siebie i m na najblizsze 3 miesiace i tak.
Wspolnie: koenzym q10, selen, cynk, wit d, wit b complex, acard, pylek pszczeli wit c 1000, magnez
Ja: wit b6 wit b12 kwas foliowy w formach metylowanych femibion natal 1
M : androvit plus, navitin, wit b12, wit b6, kwas foliowy l karnityna
Jak myslicie wystarczy czy moze jeszcze cis dorzucic
Pierwszy Mąż zginął w wypadku jak ja byłam w ciąży z tego szoku zaczęłam szybciej rodzic za wcześnie niestety i nie dało się powstrzymać i dziecko nie przeżyło miesiąca