reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
stwierdzam, ze jestem uzalezniona od tego forum:)) kilkanascie razy dziennie wchodze sprawdzic co tam, a jak jest cisza to nie moge sie doczekac, az cos napiszecie:p))

Dzieki za odpowiedzi...

myszelina kurcze to super że wam się tak poszczęściło...

To u mnie pewnie koniec lutego początek marca polecimy ze stymulacją w połowie marca transferek i na prima aprilis testowanie :-D o ile wsio pójdzie ok
prima aprilis to moje urodziny, wiec bys mi prezent zrobila kochana:-) takze jakby co to ja licze na ciebie!:tak:

mi mi dupek,lutka, acard i estrofem plus femibion

mimi , meg, roxii, sylha juz niedlugo bedziecie mialy fasolki:) jeszcze chyba miliaa i agniecha na luty:) jest Was troche::))

wiesz ja po transferze robie wiecej niz przed, zeby nie zeswirowac:) od 8-23 na nogach. praca, zajecia dodatkowe;)) nie poznaje sie:happy2:
\
ja teoretycznie na luty ale juz wiem, ze jakos mi to chyba czasowo nie wyjdzie...bo badania jeszcze nie wszystkie mam zrobione, poza tym na narty chcelismy w lutym gdzies jechac i nie wiem....no ale planowo na luty...w sumie jak bedzie w marcu a testowac bede jak poziomka w kwietniu to tez spoko:-)
palu...ja tez uzalezniona od forum jestem chyba...najbardziej od staraczek, bo tam jestem od lipca, ale tutaj juz powoli was poznaje i tez jakos mi tak lepiej jak sie wygadam:-)

miliaa ja bylam na clo/bromergon... na IUI i na weterankach.. ale teraz jestem tylko tutaj bo bym nie dala rady ogarnac tego. Ogladam teraz ciaze z zaskoczenia na tlc naprawde nie wiem jak mozna nie wiedziec, az do porodu, ze jest sie w ciazy:)

Palu...tez to czasem ogladam..jakos mi sie nie chce wierzyc, ze sie nie wie, ze przez 9 miesiecy cos sie z toba dzieje...a to, ze cos sie rusza w brzuchu to gazy w jelitach:-p o nie, nie ...w to nie wierze...@ tez nie da rady, zeby miec przez cala ciaze...a potem jeszcze porod na wc, bo jej sie kupe chcialo...eh, glupoty.
a ty do IUI podchodzilas? a co sie stalo, ze nie moglas zajsc naturalnie?

No dziewczyny ja widzę, że ten 2012 dobry będzie dla nas wszystkich!!!!
Roxii- spokojnie, że podrosną, nie wiem jak to jest przy stymulacji invitro, ale normalnie to rosną 1,5 - 2 mm na dobę także łe do poniedziałku to szmat czasu.
Palu- narty to sobie odpuść przynajmniej do następnego sezonu:tak::tak:, tu już może i o wysiłek nie tyle co jednak narty to już troszku niebezpieczny sport, ew. biegowki+ raczej nikt w ciebie nie wjedzie

Palu, milia ja nie chyba ale napewno jestem uzależniona od tego forum:-D też wchodzę tu kilka razy dziennie i czekam aż ktoś cos napisze:-p oprócz tego wątku jestem jeszcze na "staraczkach na wyspach" i kiedys byłam na IUI:tak: Ogólnie na forum jestem od 2009 roku i zaglądam tu raczej codziennie, więc to napewno juz uzależnienie:laugh2::-p
Sylha napewno ten rok 2012 będzie dobry ja to czuję:tak:

miliaa mam jeden niedrozny jajowod i PCO (cykle co 90dni i pewnie bezowu) stymulowal mnie na drozny jajnik i za kazdym razem dobrze odpowiadal ale nie moglam zaskoczyc. Pozniej stwierdzil, ze mam wroki sluz wiec IUI3x i tez nic:( nie rozumiem tego wrogiego sluzu bo pare dni przed owu w moim sluzie jeszcze byly 3dniowe plemniczki,, a w dniu owu seksilismy sie i odrazu na badanie i nie bylo ani jednego.. aaa ...mam jakiegos dola komu ma sie udac to sie uda
tak sie boje, ze dostane @, a tu jeszcze 5dni albo do placzu ze smutku albo z radosci.

Witam i ja z ranka

pewnie też się uzależnię ehhh :D

Miłego dnia dla was...

Jutro z ranka lecę zrobić badanko prolaktyny z obciążeniem i zobaczę czy dalej Bromka muszę brać czy nie

Palu pewnie że z radości... na tym wątku raczej nikt nie rozpacza z powodu II kreseczek na teście. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry