reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dwie poziomki ja bralam anty przed stymulacja - cykl przed

palu trzymam kciuki :))) jakie leki bierzesz, tylko progesteron???? jejku jak mi sie ten czas dluzy

meg tez mam wizyte we wtorek to jestesmy dwie :))) wiec i moze nawet bedziemy miec crio w tym samym tygodniu razem zawsze razniej :)))

dziewczynki powiedzcie mi czy po transferze lezycie w domku czy moze mozna pracowac bo tak sie zastanawiam ze jak teraz mi nie wyjdzie to nie mam urlopu na nastepny transfer a wtedy bym zaczynala od nowa a nie chce brac zwolnienia czy to ma duze znaczenie czy sie pracuje... bo wsumie za kazdym razem siedzialam w domku teraz tez sobie zabralam urlop a i tak sie nie udalo

reklama
dwie_poziomki- ja tze bralam anty od pierwszego dnia @ przez 23 dni potem dostalam okres i 2 dnia cyklu do lekarza :) duzo dziewczyn ma wyciszanie wiec mysle ze to normalne :) niestety ale masz racje to marnowanie kasy mi zostalo w penie jakos 150 jednostek czyli na jeden dzien zastrzyku , juz wywalilam do kosza bo i tak nie wazne :)

myszelina- az lezka mi sie zakrecila w oku jak przeczytaalam co napisalas , to cud normalnie :) tez bym tak chciala :) a jaka byla u was przyczyna jesli mozna wiedziec ?

mimi- to chyba niema zanczenia - w sumie ja lezalam plackiem w domu 10 dni uwazalam jak moglam i wogole zrobilam wsztykso zeby bylo ok regularnie prgesteron i wogole a jednak sie nie udalo :( wiec nie wiem....ale mysle ze jest lepiej normalnie funcjonowac bo jak sie tylko lezy to siee do glowy dostaje ja tak mialam :/

Ostatnia edycja:
Dzieki za odpowiedzi...

myszelina kurcze to super że wam się tak poszczęściło...

To u mnie pewnie koniec lutego początek marca polecimy ze stymulacją w połowie marca transferek i na prima aprilis testowanie :-D o ile wsio pójdzie ok

roxii -wielksoc pecherzy zalezy od rodzaju pomiaru jakiego uzywaja w danej klinice. ale ogolna zasada jest taka ze musi byc min 3 pecherzyki wielkosci 18-20mm i wtedy robi sie punkcje.
Dzięki bardzo kochana:-) Czyli jednak faktycznie moje jeszcze za małe, bo większośc była ok 14-15 mm i z tego co pamiętam to tylko jeden 17mm. Mam nadzieję że do poniedziałku podrosną:tak:

Roksii pewnie ze podrosną nie maja innego wyjścia :tak: ahh jak zazdroszczę tez bym już chciała patrzeć jak rosną jajeczka zamiast sie wyciszać, ale na wszystko przyjdzie pora...

mi mi dupek,lutka, acard i estrofem plus femibion

mimi , meg, roxii, sylha juz niedlugo bedziecie mialy fasolki:) jeszcze chyba miliaa i agniecha na luty:) jest Was troche::))

wiesz ja po transferze robie wiecej niz przed, zeby nie zeswirowac:) od 8-23 na nogach. praca, zajecia dodatkowe;)) nie poznaje sie:happy2:

Ostatnia edycja:
mi mi Mi lek kazała normalnie funkcjonować,nie wyłączając nawet sportu;-)
Ale zaznaczyła,ze jeżeli będę jeszcze odczuwać jajniki po punkcji to,spokojnie i nie forsować sie
palu_nr1 Mi ten czas też się strasznie dłuży:crazy:
Chciałabym,aby był wekend,ale juz ten za tydzień:-D

Palu to dobrze, czasem naprawdę lepiej sie jest czymś zająć i żyć normalnie niż leżeć plackiem. Chociaż ja po transferze ide na urlop, bo mam fizyczna pracę i nie chcę ryzykować. Myslę jednak ze to bez znaczenia czy się lezy czy pracuje, jak ma byc dzidzia to bedzie, a to jak my chcemy spędzić ten czas to zalezy od nas samych i jak my będziemy sie lepiej czuły. Najważniejszy jest komfort psychiczny:tak:
Dwie_poziomki dzieki, mam nadzieję że urosną, bo już się niecierpliwie:-p Ty też juz niedługo będziesz się stymulować zobaczysz jak szybko to zleci;-)

Palu he he faktycznie jest nas trochę, za wszystkie mocno trzymam kciuki:-)

bunka ja w pt ide na bete 10dpt. jak zaczynam o tym myslec to mnie stres dopada:)) myslalam, zeby jutro jechac na narty ale chyba za duzy wysilek:))

reklama
Do góry