reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dotarłam do domu już melduje ze dxieci mają się dobrze rosną dobrze w miarę równo sikaja tez dobrze tzn ze nie ma zespołu przetoczenia narazie :) No i jak mówiłam dwa chłopaki M się cieszy teściowa juz nie bo chciała dziewczyny a ja się cieszę że są i są narazie zdrowe i oby tak dalej czyli będzie Wojtus i Piotruś
Super Rybko:) Trzech facetów - będzie się działo:)

reklama
Zadnych lekow. Ja mieszkam w Danii i tutaj procedura jest inna, wg nich jest po ptakach, oczywiscie doszlo do zagniezdzenia bo produkcja hcg jest widoczna ale wyglada na to ze cos poszlo nie tak jak powinno. Dzis w rano zaczelam plamic na brazowo ale nic poza tym i w tym momencie jest "czysto" wiec nie wiem co to moze byc :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zyraffkaaa bardzo mi przykro , życzę wytrwałości w dalszych staraniach i walce o swój cudzik !

Ja dotarłam do domu już melduje ze dxieci mają się dobrze rosną dobrze w miarę równo sikaja tez dobrze tzn ze nie ma zespołu przetoczenia narazie :) No i jak mówiłam dwa chłopaki M się cieszy teściowa juz nie bo chciała dziewczyny a ja się cieszę że są i są narazie zdrowe i oby tak dalej czyli będzie Wojtus i Piotruś

Zdominują Cie te chłopy :) Gratuluję chłopców !!

Kurczę, no! To mnie zawsze najbardziej irytowało, bo wszędzie się czyta / słyszy, że faceci tylko o jednym myślą. A jak nam akurat na tym jednym zależy, to oni strzelają focha, że akurat dzisiaj to mu się nie chce... hehe
A ja myślałam już, że tylko mój tak ma [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry