reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj 5 dzien z estrofemem. Cycki nie bolą ale ja biorę tylko 2 tabletki dziennie. Ty az 7? [emoji33] Mam nadzieję ze nie będzie to za mało bo 11.11 mam wizytę usg przed transferem i moje endo ma być pinkniusie! ^^' [emoji12]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

5 dopochwowo i 2 doustnie. Tyle bo mi endo nie roslo ostatnio :(

reklama
Ja dotarłam do domu już melduje ze dxieci mają się dobrze rosną dobrze w miarę równo sikaja tez dobrze tzn ze nie ma zespołu przetoczenia narazie :) No i jak mówiłam dwa chłopaki M się cieszy teściowa juz nie bo chciała dziewczyny a ja się cieszę że są i są narazie zdrowe i oby tak dalej czyli będzie Wojtus i Piotruś
Super imiona, Piotrusia już mam, na Wojtusia liczę :)

Ja dotarłam do domu już melduje ze dxieci mają się dobrze rosną dobrze w miarę równo sikaja tez dobrze tzn ze nie ma zespołu przetoczenia narazie :) No i jak mówiłam dwa chłopaki M się cieszy teściowa juz nie bo chciała dziewczyny a ja się cieszę że są i są narazie zdrowe i oby tak dalej czyli będzie Wojtus i Piotruś
Super wiadomosci. Czyli jednak tak jak bylo widac na zdjeciach chlopaki no nie zabraly mamusi urody :)
A co do znieczulenia dobra decyzja lekarza przy problemach z kregoslupem mogloby sie zle skonczyc miejscowe znieczulenie. A dzieciaczkami bedziesz sie cieszyc tylko troszke pozniej :)

No przykro niestety :( fatalny dzien...
A na przyszlosc, czy mozna miec jakis wplyw zeby to byl "ten" zarodek ? I zeby wszystko poszlo jak powinno ? Moze jakas suplementacja ? Ktos tu pisal kiedys o Q10... w jakim celu to sie bierze ?
Narazie mamy miesiac przerwy a ze pozniej klinika zamknieta na swieta to dopiero bedziemy dzialac po nowym roku... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zyrafko przykro mi bardzo :(
Koenzym q10 jest na lepsze komorki i na lepsze plemniki. Dodatkowo mozesz brac wit C 1000 wit b complex wit E wit D
Plodnosc poprawia tez podobno pylek pszczeli Rybka ostatnio wspominala. Mleczko pszczele tez.

reklama
No i z usg i według profesorka mam już 18t4d no i usypiana będę normalnie nie zewnatrzoponowo nie będę widziała dzieciaczków zaraz po urodzeniu ale ważne ze potem nie wyjadę na wózku inwalidzkim
Rybko a przypomnij mi kiedy mialas teansfer i ostatnio @. Bo jak dobrze pamietam to transfer mialas 24 lipca czy zle pamietam. Ja mialam ostatnia @ 29.06. a transfer 22.07. i dzis mam 18t1d

Do góry