reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bunka dobrze, ze chociaz masz jednego bobaska w brzuszku:)) kiedy planujesz testowac?:))

qrcze to czekanie juz mnie dobija ale tylko w momentach jak nic nie robie, ale dzisiaj od rana jestem na nogach, ze juz tak mnie bola. Jakies takie spuchniete mam, ze trzeba sie polozyc;] a jak sie lezy to juz sa mysli:) ale przez caly dzien nie bylo to chociaz wieczorem moga;];;] byle pozytywne

reklama
palu - trzymam za Ciebie qciuki:) Czyli maluszki przyszy do Ciebie w 24dc?? Ja jadę we wtorek na wizytke i dowiem się co i jak u mnie.

Wiem, że to stresior ale tak jak piszesz jak się ma zajecie cały dzień to jakoś leci. Najgorsze myślenie. Ja co chwile chodziłam do ubikacji sprawdzać czy @ nie dostałam. Schiza wiem, ale co zrobić:-D

Palu domyślam sie jak czas Ci sie teraz dłuzy, szukaj sobie jak najwięcej zajęć zeby nie myśleć:tak:Życzę duużo cierpliwości i oczywiście dwóch kreseczek na teście:-D
Bunka no szkoda ze tylko jeden przetrwał ale dobre i to, jak ma być dzidzia to będzie:tak: Trzymam kciuki:-) kiedy testujesz???

Ja dziś miałam kolejną wizytę i kurka niestety troche się wszystko przedłużyło, pani doktor powiedziała że nie jestem jeszcze gotowa:sorry: Dalej mam brać zastrzyki, w poniedziałek znów wizyta i na 90% w środę punkcja. Mam nadzieję że to juz ostateczny termin i że znów się nie przedłuży:tak:
Dziewczyny mam takie pytanie jak duże muszą być te pęcherzyki zeby były gotowe do pobrania??? Wiecie może przy jakiej wielkości robi się punkcje??? Słyszałam jak doktor dyktowała pielęgniarce wielkość wszystkich moich pęcherzyków i najmiejszy był 7 a największy chyba 17 z tego co pamiętam. Większość była ok 13-14. Niepamiętam dokładnie wszystkich rozmiarów bo duzo ich tam narosło na prawym jajniku mam 12 a na lewym 5:-)

Kochane dziękuję wszystkim za dobre słowo i kciuki:-)
Mam cicha nadzieję,że ten jeden wystarczy.....
Ja czuję się nieciekawie,bo bardzo boli mnie brzuch:( jak chodzę to wszystko się nasila....
A testować oficjalnie mam 08.02,
a nie oficjalnie mogę na nastepny wekeend:tak:

Roxii z tego co pamietam to poza rozmiarem pecholi wazny jest poziom estradiolu. Mowil mi chyba, ze po podzieleniu wyniku estradiolu przez liczbe pecholi musi wyjsc na jeden pechol (100,200,300)qrcze nie pamietam.. ale chyba 100. Ja pechole mialam miedzy 18-23, a szt okolo 30. Estradiol swiadczy, ze sa dojrzale. Ale Lolitka wie najlepiej:)) pomimo, ze nie tak dawno mialam punkcje ale juz mi to wylecialo z glowy.
bunka to mi kazal 7.02 testowac;] ale zrobie 3.02 w pt;]

Ostatnia edycja:
reklama
Joweg Miałam 9 pobranych jajeczek,tylko 3 się zapłodniły,a jeden podzielił do klasy 8,a 2 pozostałe zatrzymały się....

Do góry