reklama
sunrisea
Fanka BB :)
Zostało nam 10 piekielnie długich dni... a kontrolę mam 9 tego w środę znowu jestem w pracy i nudyDla pocieszenia też mam zryty berecik od kilku dni... Ten czas przed transferem dłuży się jak cholera. Bardzo możliwe ze razem będziemy transferowac 14.11. Do tej pory zdążę jeszcze 3 razy oszalec i 5 razy ocipiec[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W bocianie robią usg obowiązkowo między 1-4 dniem cyklu, czyli w miesiączkęHahaha, ale on brochy nie ma. Co najwyżej szydełko.
No, mam nadzieje, ze będzie jak przypuszczasz. Tylko... Tylko ze ten facet mnie nie badał ginekologicznie. A ja jutro nawiększy, 2 dzień okresu...mhm, o tym nie pomyslałam. @ miała przyjść po niedzieli...
Myślicie ze da się w tym stanie usg chociaż zrobić? Bo jak się nie da to pewnie każe mi czekać miesiąc
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Bocian. Super ludzie.Witam,
Czy może mi ktoś podać jakąś sprawdzoną klinikę w Warszawie ?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Ja jestem w Novum. 2 podejście w ogole, u nich pierwsze i się udałoWitam,
Czy może mi ktoś podać jakąś sprawdzoną klinikę w Warszawie ?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Dziękuję, bałam się, że ktoś może novum polecić ... podobno zaniżają parametry nasienia.
Jak długo trwa cała, że tak to ujmę ''operacja'' ...od pierwszej wizyty do poczęcia ewentualnego ?
reklama
NeSSi
Moderatorka
Jednak novum ? Za pierwszym razem się udało ? ...wybaczcie jestem zielona. 4 lata starań, upragniona ciąża, która obumiera w 8tc, i dalej nic ...a lata lecą (34)Ja jestem w Novum. 2 podejście w ogole, u nich pierwsze i się udało
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: