Ewciu ale w jakim znaczeniu co ze mną? No idę do invicty jutro i zobaczę. Mam farta że jeden z polecanych przez Was lekarzy miał termin. Szczerze mówiąc poza samymi moimi odczuciami dyskomfortu w poprzedniej klinice ( ja mam potrzebę posiadania informacji o wszystkim co się dzieje, dlaczego, po co na co o cenniku nie wspominając...) skłonił mnie do odwiedzenia invicty fakt, że mają tam takie badanie jak FAMSI. Chodzi o selekcję plemników. W novum tez to maja, w InviMedzie niestety nie. Pójdę na tą wizytę, zobaczę co mi proponują i zadecyduję... Przyznam, że przeważy to czy też zaproponują badanie zarodków i zapłodnienie więcej niż 6 jajek (mam 34lata więc jeśli nie bedą widzieć wskazań to wedle prawa mogła bym dopiero za rok) czy nie.
Na zdrowy rozum jeśli mam mocne AMH, po USG jajników każdy ginekolog widzi, ze spodziewa się dobrych jajeczek, regularne cykle od zawsze i miałam ciążę naturalną to większe znaczenie w naszym przypadku ma wybranie jak najlepszych a potem naprawdę doświadczony embriolog i dobre laboratorium. A idąc do lekarza wybieram ginekologa położnika.
Invicta zapunktowała i mnie organizacją. Na pierwsza wizytę mam być pół godziny przed czasem bo będzie rozmowa z koordynatorem, bedą mi przedstawione rożne opcje pakietów itd. Poza tym zaraz po zapisaniu się dostałam maila z rożnymi dokumentami, które mogę przeczytać i wypełnić na spokojnie w domu a potem im odesłać a także prośba o przeskanowanie i przesłanie mojej dokumentacji tak, by lekarz mógł zapoznać się z z moja historia przed wizytą i przygotować się wcześniej. Invicta, brawo ty.
Napisane na iPad w aplikacji
Forum BabyBoom