reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałyście tak ze po nieudanym transferze, w pierwszym terminie miesiączka przyszła w dokładnej dacie, a w kolejnym miesiącu jej nie ma [emoji849]? Czekam tydzien juz [emoji849]
Objawów brak.
Czyżby hormony tak moj organizm wykończyły ze nie ma siły na miesiączkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nic jej nie rusza jak w zegarku nawet po 3 stymulacjiach. Ale ponoć 15 dni spóźnienia jest uznawane za w normie ....
Dziewczyna tu czasem w 45 dniu przychodziła. .....

reklama
Ewciu ale w jakim znaczeniu co ze mną? No idę do invicty jutro i zobaczę. Mam farta że jeden z polecanych przez Was lekarzy miał termin. Szczerze mówiąc poza samymi moimi odczuciami dyskomfortu w poprzedniej klinice ( ja mam potrzebę posiadania informacji o wszystkim co się dzieje, dlaczego, po co na co o cenniku nie wspominając...) skłonił mnie do odwiedzenia invicty fakt, że mają tam takie badanie jak FAMSI. Chodzi o selekcję plemników. W novum tez to maja, w InviMedzie niestety nie. Pójdę na tą wizytę, zobaczę co mi proponują i zadecyduję... Przyznam, że przeważy to czy też zaproponują badanie zarodków i zapłodnienie więcej niż 6 jajek (mam 34lata więc jeśli nie bedą widzieć wskazań to wedle prawa mogła bym dopiero za rok) czy nie.

Na zdrowy rozum jeśli mam mocne AMH, po USG jajników każdy ginekolog widzi, ze spodziewa się dobrych jajeczek, regularne cykle od zawsze i miałam ciążę naturalną to większe znaczenie w naszym przypadku ma wybranie jak najlepszych a potem naprawdę doświadczony embriolog i dobre laboratorium. A idąc do lekarza wybieram ginekologa położnika.

Invicta zapunktowała i mnie organizacją. Na pierwsza wizytę mam być pół godziny przed czasem bo będzie rozmowa z koordynatorem, bedą mi przedstawione rożne opcje pakietów itd. Poza tym zaraz po zapisaniu się dostałam maila z rożnymi dokumentami, które mogę przeczytać i wypełnić na spokojnie w domu a potem im odesłać a także prośba o przeskanowanie i przesłanie mojej dokumentacji tak, by lekarz mógł zapoznać się z z moja historia przed wizytą i przygotować się wcześniej. Invicta, brawo ty.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pokrecilo mi się ze to wczoraj nasz mieć Ta wizytę o której piszesz ze jest jutro. ...
Jeżeli ktoś tylko burczy coś pod nosem a nie odpowiada na Twoje czasem dziwne pytania ( bo czasem zadajemy pytania na które nie ma odpowiedzi :rolleyes2:)
Ja bym tam już nie wróciła. ... dużo to kosztuje by brać 1 z brzegu. .....
A przy badaniu pgd zapladniaja wszystkie komórki zawsze ( jeśli się nie mylę ) milagros kiedyś tak pisała.
Klinika w której będziesz czuć się dobrze to podstawa to stresujący okres i jeszcze jak lekarz zostawiam Cię bez odpowiedzi. .... jest zdecydowanie niepotrzebne.
Wiec czekam na nowe lepsze wrażenia a wiesz jak i ten będzie miał fochy :laugh2::laugh2::laugh2:

Dobre i tyle , że nie tylko ja fiksuje . Te dni mi się tak dłuża ... myślałam , że jak wrócę do pracy będzie lepiej ... nawet spac mi się nie chce :( życzę wam dobrej nocy
Dla pocieszenia też mam zryty berecik od kilku dni... Ten czas przed transferem dłuży się jak cholera. Bardzo możliwe ze razem będziemy transferowac 14.11. Do tej pory zdążę jeszcze 3 razy oszalec i 5 razy ocipiec[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

W nocy znalazłam o nich info. Zdrzemnęłam sie troche i póki co mam w glowie pustke, moze w dzien zadzwonię. Noe bede tu wiecej o tym pisać, bo spełnia sie wlasnie u mnie najgorszy koszmar każdej przyszłej matki, stres nie pomaga, a ja Wam zycze naprawdę wszystkiego co najlepsze.

Trzymam kciuki dziewczyny [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie potrafię Ci pomóc nic doradzić . Ale pisze tu ile tylko chcesz jeśli Ci to pomaga. Jestem z Tobą całym sercem

reklama
Do góry