reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Ewunka
Kiedy zaczynasz .?U mnie niestety zostaje tylko opcja in vitro z KD do tego mam jeszcze mutacje mthfr i wysoką homocysteine
Agamiz
Aktywna w BB
Ja już po transferze. Niestety mój kropuś nie rowija się tak jakbym chciała- wczoraj był klasy B2, dziś tylko C5. Nie wiem czy jest jakaś nadzieja. Jestem załamana, bo jajka na wyczerpaniu. Zrobiliśmy dodatkowo embryoglue i nacinanie otoczki, w zeszłym cyklu miałam scratching endometrium- może to coś pomoże. Jestem zła, że nie zrobili mi transferu w drugim dniu
Powodzenia emeczka79 i nie martw się na zapas, zobaczysz będzie dobrze [emoji8] Kiedy się testujesz ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Przepraszam ze tak z nienacka ale ja na słówko. U mnie ryzyko ZD było 1:29 - dziecko mam zdrowe. Napisz na wątku ciążowym "Amniopunkcja robić czy nie" mi dziewczyny pomogły w trudnych chwilach i dzieliły sie swoimi doświadczeniami. Dopóki nie masz wyniku jest nadzieja.
Dzieki, w nocy poczytam. A inne zespoły jak u Ciebie wyszły ?
U mnie najmniejsze prawdopodobieństwo jest na ZD. W ogole jak czytam rożne fora to mało jest wyników na ZE i ZP, a tego ze na ZP jest tak duże ryzyko to w ogole nie widziałam....
Ewunka
Emeczka na jestem na forum w klinice od przypadków beznadziejnych .Jest bardzo droga ponoć najlepsza i trafiają tam dziewczyny co w innych klinikach proponowali tylko juz kd.
Tam 70% ma takie zarodki jak Ty i są z nich ciążę i śliczne różowe bobasy .
Teraz tylko spokój może Cię uratować.
Głowa do góry
Tam 70% ma takie zarodki jak Ty i są z nich ciążę i śliczne różowe bobasy .
Teraz tylko spokój może Cię uratować.
Głowa do góry
Prawdopodobnie na wiosnę albo w lecie musze zebrać pieniążki i odsapnąć od tego ciągłego latania po lekarzachKiedy zaczynasz .?
reklama
Dzieki, w nocy poczytam. A inne zespoły jak u Ciebie wyszły ?
U mnie najmniejsze prawdopodobieństwo jest na ZD. W ogole jak czytam rożne fora to mało jest wyników na ZE i ZP, a tego ze na ZP jest tak duże ryzyko to w ogole nie widziałam....
Wiesz co? Ja zupelnie nie rozumiem twoich wynikow. Tak na moj rozum. Kazda z tych chorob to problem w innym chromosomie. I co? Nagle wszystko? Cos z czego licza ma wplyw na taki wynik... hcg? Moze to jest tak bez sensu bo po prostu sensu nie ma?
Podziel się: