reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W nocy znalazłam o nich info. Zdrzemnęłam sie troche i póki co mam w glowie pustke, moze w dzien zadzwonię. Noe bede tu wiecej o tym pisać, bo spełnia sie wlasnie u mnie najgorszy koszmar każdej przyszłej matki, stres nie pomaga, a ja Wam zycze naprawdę wszystkiego co najlepsze.

Trzymam kciuki dziewczyny [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam ze tak z nienacka ale ja na słówko. U mnie ryzyko ZD było 1:29 - dziecko mam zdrowe. Napisz na wątku ciążowym "Amniopunkcja robić czy nie" mi dziewczyny pomogły w trudnych chwilach i dzieliły sie swoimi doświadczeniami. Dopóki nie masz wyniku jest nadzieja.

reklama
Pokrecilo mi się ze to wczoraj nasz mieć Ta wizytę o której piszesz ze jest jutro. ...
Jeżeli ktoś tylko burczy coś pod nosem a nie odpowiada na Twoje czasem dziwne pytania ( bo czasem zadajemy pytania na które nie ma odpowiedzi :rolleyes2:)
Ja bym tam już nie wróciła. ... dużo to kosztuje by brać 1 z brzegu. .....
A przy badaniu pgd zapladniaja wszystkie komórki zawsze ( jeśli się nie mylę ) milagros kiedyś tak pisała.
Klinika w której będziesz czuć się dobrze to podstawa to stresujący okres i jeszcze jak lekarz zostawiam Cię bez odpowiedzi. .... jest zdecydowanie niepotrzebne.
Wiec czekam na nowe lepsze wrażenia a wiesz jak i ten będzie miał fochy :laugh2::laugh2::laugh2:

Hahaha, ale on brochy nie ma. Co najwyżej szydełko. ;)
No, mam nadzieje, ze będzie jak przypuszczasz. Tylko... Tylko ze ten facet mnie nie badał ginekologicznie. A ja jutro nawiększy, 2 dzień okresu...mhm, o tym nie pomyslałam. @ miała przyjść po niedzieli...
Myślicie ze da się w tym stanie usg chociaż zrobić? Bo jak się nie da to pewnie każe mi czekać miesiąc

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No, mam nadzieje, ze będzie jak przypuszczasz. Tylko... Tylko ze ten facet mnie nie badał ginekologicznie. A ja jutro nawiększy, 2 dzień okresu...mhm, o tym nie pomyslałam. @ miała przyjść po niedzieli...
Myślicie ze da się w tym stanie usg chociaż zrobić? Bo jak się nie da to pewnie każe mi czekać miesiąc

Uważaj bo wsadzi do Twojej brochy hi .
2 dc idealny dzień na badanie ja musiałam przyjść w tym dniu na usg by zobaczył ile jest antralnych

Ja mialam robione usg chyba w 3dniu @ i lekarz bez zastanowienia zrobil , tak mi przypadlo , choc ja czulam dyskomfort , ale co tam

reklama
Do góry