reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie jestem w stanie dzisiaj Was doczytać.
Chciałam zapytać , czy znacie moze jakies miejsca, poradnie , chodzi mi o porady telefoniczne dotyczące badań prenatalnych , genetycznych. Nie wiem czy w ogole takie cos istnieje... chciałabym porozmawiać z kims kompetentnym...
Istnieją takie miejsca ?
wizytę mam w poniedziałek dopiero, a dla mnie to jak całe lata.
Dowiem sie wtedy wyników trisomii z tej biopsji która dzis miałam. Choc w sumie juz raczej wszystko przesadzone...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu... trzymam mocno kciuki za Was :*
W Warszawie jest sporo dobrych specjalistów, poradni ale porozmawiać przez telefon o badaniach może być ciężko. Pewnie by chcieli zobaczyć wyniki.
W Warszawie jest dobry specjalista dr Kretowicz. Mojej siostrze wyszedł w Pappa Zespół Down u synka, dr Kretowicz od początku na podstawie usg mówi, że na 99% dziecko zdrowe ale dla świętego spokoju może zrobić amniopunkcja. I miał rację.
Jeżeli będę Ci mogła w jakikolwiek sposób pomóc, pisz śmiało.
Jeszcze popytam,może ktoś kogoś zna.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe :-) :):-) :) Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 :(szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??
Ja tez 1 podejście miałam krótkim protokołem, potem spotkanie z embriologiem,który zasugerował ze jeżeli są jakieś problemy zdrowotne (u mnie Hashimoto ) to wtedy zaleca się raczej długi protokół, lepsza jakość komórek, więcej dojrzałych itp.
My tak zrobiliśmy przy 2 podejściu i się Bąbelek zagnieżdzil :)
Oczywiście wszystko jest indywidualna kwestia organizmu :)
Ale może warto spróbować.

Dziewczyny :)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Klarsa, pięknego przyrostu :)
Emeczka nóżki w górę i trzymaj swojego Kropka [emoji110][emoji110][emoji110]
Katherina, spokojnych badań
Gosia,w końcu nadszedł Twój wielki dzień [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Czekamy z niecierpliwością na piękną betę [emoji173][emoji173][emoji110][emoji110]

Ooo to nie slyszalam o takiej bralam jakis tam lepiej przysfajalny ubichibion czy jakos tak nie pamietam 30 mg z wit e Naturelli
No to z tego 10-15% przysfoiłas
i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
ten ma 90 % przyswajalności

Załączniki

• i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
    i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 742
Mokate, dzięki za te informacje. A jakie zaświadczenia od lekarzy musieliście przedłożyć? Co było weryfikowane w trakcie wizyty w domu?
No właśnie .?
Jak rozmawiamy z mężem że ja wolę adoptować dziecko niż komórkę to on mówi ze nas nie zakfslufikuja :szok:
( narazie nie jest to opcja dla mnie ) uparcie jak osiol chce szukać złatego jaja :-) :)mojego jaja.

Ja tez 1 podejście miałam krótkim protokołem, potem spotkanie z embriologiem,który zasugerował ze jeżeli są jakieś problemy zdrowotne (u mnie Hashimoto ) to wtedy zaleca się raczej długi protokół, lepsza jakość komórek, więcej dojrzałych itp.
My tak zrobiliśmy przy 2 podejściu i się Bąbelek zagnieżdzil :)
Oczywiście wszystko jest indywidualna kwestia organizmu :)
Ale może warto spróbować.

No widzisz Beatko ja tez mam hashimoto ,lekarz wie doskonale .Pewnie sam nie wiedzial co lepsze , ciekawa jestem co powiedza mi w srode -kiedy co i jak

reklama
Do góry