reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie jestem w stanie dzisiaj Was doczytać.
Chciałam zapytać , czy znacie moze jakies miejsca, poradnie , chodzi mi o porady telefoniczne dotyczące badań prenatalnych , genetycznych. Nie wiem czy w ogole takie cos istnieje... chciałabym porozmawiać z kims kompetentnym...
Istnieją takie miejsca ?
wizytę mam w poniedziałek dopiero, a dla mnie to jak całe lata.
Dowiem sie wtedy wyników trisomii z tej biopsji która dzis miałam. Choc w sumie juz raczej wszystko przesadzone...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu... trzymam mocno kciuki za Was :*
W Warszawie jest sporo dobrych specjalistów, poradni ale porozmawiać przez telefon o badaniach może być ciężko. Pewnie by chcieli zobaczyć wyniki.
W Warszawie jest dobry specjalista dr Kretowicz. Mojej siostrze wyszedł w Pappa Zespół Down u synka, dr Kretowicz od początku na podstawie usg mówi, że na 99% dziecko zdrowe ale dla świętego spokoju może zrobić amniopunkcja. I miał rację.
Jeżeli będę Ci mogła w jakikolwiek sposób pomóc, pisz śmiało.
Jeszcze popytam,może ktoś kogoś zna.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
INKA !!!! to cudownie - ale mamy dobrą passe :-) :):-) :) Ja za wiele nie piszę bo póki co czekam na wizytę w przyszłą środe i zobaczymy co lekarz powie . Musi być jakaś przyczyna dlaczego z 11 komórek - zapłodniły się tylko dwie a do 3 doby przetrwała 1 :(szłam krótkim protokołem - doczytałam tu że warto spróbować długim .. co myslicie ma to wpływ na jakość komórek ??
Ja tez 1 podejście miałam krótkim protokołem, potem spotkanie z embriologiem,który zasugerował ze jeżeli są jakieś problemy zdrowotne (u mnie Hashimoto ) to wtedy zaleca się raczej długi protokół, lepsza jakość komórek, więcej dojrzałych itp.
My tak zrobiliśmy przy 2 podejściu i się Bąbelek zagnieżdzil :)
Oczywiście wszystko jest indywidualna kwestia organizmu :)
Ale może warto spróbować.

Dziewczyny :)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Klarsa, pięknego przyrostu :)
Emeczka nóżki w górę i trzymaj swojego Kropka [emoji110][emoji110][emoji110]
Katherina, spokojnych badań
Gosia,w końcu nadszedł Twój wielki dzień [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Czekamy z niecierpliwością na piękną betę [emoji173][emoji173][emoji110][emoji110]

Ooo to nie slyszalam o takiej bralam jakis tam lepiej przysfajalny ubichibion czy jakos tak nie pamietam 30 mg z wit e Naturelli
No to z tego 10-15% przysfoiłas
i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
ten ma 90 % przyswajalności

Załączniki

• i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
    i-solgar-nutri-nano-coq-10-30mg-50-kaps.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 739
Mokate, dzięki za te informacje. A jakie zaświadczenia od lekarzy musieliście przedłożyć? Co było weryfikowane w trakcie wizyty w domu?
No właśnie .?
Jak rozmawiamy z mężem że ja wolę adoptować dziecko niż komórkę to on mówi ze nas nie zakfslufikuja :szok:
( narazie nie jest to opcja dla mnie ) uparcie jak osiol chce szukać złatego jaja :-) :)mojego jaja.

Ja tez 1 podejście miałam krótkim protokołem, potem spotkanie z embriologiem,który zasugerował ze jeżeli są jakieś problemy zdrowotne (u mnie Hashimoto ) to wtedy zaleca się raczej długi protokół, lepsza jakość komórek, więcej dojrzałych itp.
My tak zrobiliśmy przy 2 podejściu i się Bąbelek zagnieżdzil :)
Oczywiście wszystko jest indywidualna kwestia organizmu :)
Ale może warto spróbować.

No widzisz Beatko ja tez mam hashimoto ,lekarz wie doskonale .Pewnie sam nie wiedzial co lepsze , ciekawa jestem co powiedza mi w srode -kiedy co i jak

reklama
Do góry