reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu weź ty idź sobie z forum, śniadanie, ubranie, czpka szalik i śmigam na betę. Bo poobgryzam sobie paznokcie a mam śliczną hybrydę ;) Ludzie czekają na piękny przyrost!

Klarsa - u ciebie to tylko formalność, prawda? :) Pięknego przyrostu!

Emeczko przytul mocno swojego kropka :*

Katherina - spokojnego badania. Bez stresu. Samych pięknych widoków!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie klinika od 9 dopiero czynna zaraz zbieram sie pod prysznic :)
Sniadanie Koniczynko ja nie jestem w stanie nic przelknac z nerwow :)

Gosiu
Ta, znam to. W takim przypadku polecam szklankę soku, potraktuj go jak benzynę do auta. Daje radę na nim trochę fukcjonować. A po super nowinach zafunduj sobie coś ekstra (u mnie była by to ulubiona kremówka z cukierni ;) )

Miałyście tak ze po nieudanym transferze, w pierwszym terminie miesiączka przyszła w dokładnej dacie, a w kolejnym miesiącu jej nie ma [emoji849]? Czekam tydzien juz [emoji849]
Objawów brak.
Czyżby hormony tak moj organizm wykończyły ze nie ma siły na miesiączkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry ☺☺☺
Katherina pieknych widokow i samych dobrych wiesci
Emeczka scisnij mocno nozki i nie wypuszczaj kropka przez 9 miesiecy
Klarsa ladnego przyrostu
Gosia czekam na trzy cyfrowa bete tak dlugo na nia czekalas a ja razem z toba. Dzisiejsza noc mam nie przespana bo caly czas myslalam o tobie
✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Ale czujesz sie dobrze, jesteś pozytywnie nastawiona, bo przecież to TYLKO formalność [emoji173]️[emoji1317][emoji1317][emoji1317]

Czuje sie spoko brzuch narazie nie boli cycki tez nie. Troche jajniki ciagna. Poza metalicznym smakiem w ustach i zapachem ktorego pasta i plyn do plukania nie chca zwalczyc to jest luz :)
A i oczywiscie sraczka z nerwow :p

Aniu
Pytałaś o telefoniczne informacje o badaniach prenatalnych. O samych badaniach mogę poradzić dużo z czym i do kogo ale żeby telefonicznie to już zagwostka. Znam miejsca albo na NFZ - tyle ze tam nie pogadasz za bardzo bo zwyczajnie tyle pacjentek na korytarzu czeka że nie ma takiej opcji. Znam miejsca prywatne ale tam pani z recepcji zaproponuje ci termin wizyty. Pomyślałam, ze możesz zadzwonić do Warszawskiego hospicjum prenatalnego na Agarowej w Warszawie. W ramach tego hospicjum działa chyba najlepsza w Polsce prenatalna diagnostyka serduszkową (pani profesor D.) Tam kierują na echo serca i na rozmowę z psychologiem z wielu szpitali po negatywnych badaniach prenatalnych. Hospicjum ma za zadanie pomaganie rodzicom w trakcie ciąży jak i jeśli dziecko rodzi się chore i myślę że udziela ci informacji jakich potrzebujesz. Tylko z góry uprzedzam, że jest to miejsce nastawione raczej pro live, mimo że mocno starają się być neutralni.

Nie chciałam pisać szczegółów, zeby Was nie stresować dodatkowo, każdy ma swoje zmartwienia. Miałam dzis dodatkowe usg, wg ktorego dziecko jest jesCze mniejsze niz wczoraj, a przeziernosc ciut większa. Dostałam tez wyniki testu pappa, ZDown - 1:40; Z Edwards - 1:17; Z Patau - 1:8... raczej nie ma szans na nieporozumienie ... ale nadzieja umiera ostatnia.

Milagros, to Ty robiłaś diagnostykę perinatalna ? Mam kilka pytań...

Aniu Bardzo mi przykro,ze musisz przez to przechodzc. Kibicowalam Ci od poczatku tej dziwnie przyrastajacej bety. Smutne jest to,ze mimo iz same ivf jest mega stresem,to jeszcze cos takiego moze sie przytrafic. Mimo to bardzo wierze i trzymam kciuki by z maluszkiem bylo wszystko dobrze.

reklama
Do góry