Margaretka35
Aktywna w BB
Super Gratulacje!!Mam wynik! Beta 102 progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Gratulacje!!Mam wynik! Beta 102 progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?
Weź Ty ja pier. ..... fochy będzie stroić . Jak ma fochy to niech se wsadzi palca do brochy
A jakie zarodki miałaś, testy mają różne czułości i nie zawsze są wiarygodne.cześć dziewczyny
dzisiaj 9dpt i dopadl mnie straszny bol jak na @ i nie chce przejsc
z nerwow zrobilam sikacza i niestety negatywny , myslicie że to sie jeszcze moze zmienic czy juz wszystko przesądzone?
1 zarodek 3AA w 5 dniu transferA jakie zarodki miałaś, testy mają różne czułości i nie zawsze są wiarygodne.
Jutro możesz spokojnie bete zrobić będzie już wszystko jasne, testem się nie sugeruj bo różnie bywa1 zarodek 3AA w 5 dniu transfer
chyba tak zrobie , bo sie martwieJutro możesz spokojnie bete zrobić będzie już wszystko jasne, testem się nie sugeruj bo różnie bywa
Tez lubie Instynkt wilka ogladalam po kilka razy wszystkie odcinkiZajmująca książka albo wciągający serial. Mnie odstresowują szczególnie te w klimacie skandynawskim pełne porąbanych morderców...ale co kto lubi
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
GRATULACJE wiec beta rosnie i dalej niech ladnie przyrastaMam wynik! Beta 102 progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?