Chocolateri
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji173][emoji3]ja nie mialam zadnych plamien a dzis mam pozytywna bete
nie ma reguly
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji173][emoji3]ja nie mialam zadnych plamien a dzis mam pozytywna bete
nie ma reguly
Ja na hormonach miałam dni nerwów, płaczu ( do placzliwych nie należę) i dni euforii. Czułam się jak na karuzeli.6dpt no i mnie dopadła chwila zwątpienia i smutku
to chyba przez te hormony, dzisiaj raz śmiech raz łzy
6dpt no i mnie dopadła chwila zwątpienia i smutku
to chyba przez te hormony, dzisiaj raz śmiech raz łzy
Ja pewnie już na początku marca będę miała dzieci poza brzuchem jak nie wcześniej moge Ci wysyłać ciuszkiFajnie tak Rybka :-) my raczej nie dostaniemy nic, bo nie ma po kim - a ciuszki itd po starszym oddalismy juz dawno.
Z tym zwolnieniem to smiesznie, bo ja w sumie mialam plan ze bede w ciazy i pracowac, i biegac, i chodzic na basen/jakis fitness. A wyszlo jak wyszlo, leze od konca 3ciego tygodnia..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
tak ja od razu po pozytywnej becie dostała zwolnienie ciązoweA tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom